Obavijesti

Sport

Komentari 41

Bilić: Mogli smo im zabiti još koji; Lovrena je zeznuo dječak

Bilić: Mogli smo im zabiti još koji; Lovrena je zeznuo dječak
1

Iako je drugi put u sezoni svladao Liverpool, Bilić se nije previše zanosio u izjavama. Pohvalio je strijelce i poručio kako će, nastavi li West Ham ovako, biti jako dobar...

VIDEO

Odličan početak nove godine. Treba moći pobijediti Liverpool, osobito s Kloppom na trenerskoj klupi. Zabili smo dva gola, a mogli smo i više. Branili smo se jako dobro. Sve u svemu, bila je to sjajna naša izvedba. Priznanje momcima, rekao je trener West Ham Uniteda Slaven Bilić nakon velike pobjede nad Liverpoolom (2-0).

"Čekićari" su poveli u desetoj minuti golom Michaila Antonija. Engleski veznjak zabio je drugi gol u šest dana nakon što je poentirao i u pobjedi nad Southamptonom u ponedjeljak.

- To mu je osma utakmica i ne radi se o kvaliteti, nego kvantiteti. Cijelo vrijeme trči gore-dolje! Može igrati u oba smjera, što je njegova snaga. Njegova je zadaća biti brži od protivnika - komentirao je Bilić.

Utakmicu je u desetoj minuti nastavka odlučio novi gol glavom, ovaj put Andyja Carrolla, također strijelca u slavlju protiv "svetaca".

- Carrollov gol bio je poseban, i to još protiv bivšeg kluba. Ali nije on zaslužan samo za taj gol. Očekujem takve izvedbe od njega u svakoj utakmici.

Loša vijest za bivšeg hrvatskog izbornika ozljeda je Manuela Lanzinija, koji se ovaj tjedan tek vratio nakon jednomjesečne stanke zbog ozljede.

- Ozlijedio je butni mušić i nadam se da će izostajati kratko vrijeme. Ipak, sjajno je što se Dimitri Payet vratio i želimo imati obojicu u momčadi. S 90 posto spremnosti momčadi dobri smo kao i bilo koji drugi klub - rekao je Bilić i zaključio:

- Zadržimo li ovu formu i zajedništvo, bit ćemo zaista dobri!

Klopp: Moramo se ljutiti na sebe

- Nismo bili dovoljno dobri. U odlučujućim trenucima nismo bili na 100 posto. Kad smo počeli igrati borbeno, imali smo neke svoje trenutke. Ovo je dan za ljutnju, što sam rekao igračima nakon utakmice. Sažetak je da nismo bili dovoljno dobri - rekao je nakon utakmice trener Liverpoola Jürgen Klopp.

Dječak je "izradio" Lovrena

U utrobi Boleyn Grounda prije izlaska na teren pratitelj igrača West Hama krenuo je pozdraviti hrvatskog stopera u redovima Liverpoola Dejana Lovrena, ali ga je ipak "preveslao". Lovren je sve popratio sa smiješkom, ali nakon utakmice sigurno nije imao razloga za previše veselja.

- Definitivno moramo promijeniti mentalitet, više trčati i boriti se. Prelako smo izgubili - rekao je hrvatski reprezentativac nakon utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju