Obavijesti

Sport

Komentari 22

Bilić poslije devet 'šamarčina': Poniženi smo, odgovoran sam

Bilić poslije devet 'šamarčina': Poniženi smo, odgovoran sam
2

Stvarno sam razočaran. Ponižen sam i ovo je moja odgovornost. Osjećam pritisak, ali to nije moj problem. Stvari se moraju promijeniti. Kvaliteta nije dovoljno, moramo biti momčad, rekao je Slaven

VIDEO

Slavenu Biliću opasno se klima stolica. Već se neko vrijeme piše o otkazu hrvatskom treneru, no nakon domaćeg 5:1 poraza protiv Arsenala itekako je svjestan toga i trener West Hama.

Ovaj tjedan su primili devet komada u dvije utakmice (sredinom tjedna razbio ih je Manchester United u kupu 4-1), istina, protiv moćnih protivnika.

No, West Ham je prethodne sezone izgradio renome koji mu jednostavno onemogućuje ovakvo sramoćenje iz kola u kolo.

- Ne tražim alibi. Da, imamo problema s ozljedama, ali nismo dobri. Ovo je veliko poniženje. Žao mi je zbog navijača i kluba. Odigrali smo neke dobre utakmice ove sezone, a imali smo i dobrih trenutaka danas - rekao je Bilić pa dodao:

- No, intenzitet nije isti kao prošle sezone, čak ni na treninzima. Zato nam se i događa toliko padova na utakmicama. U teškoj smo situaciji bili i prije ove utakmice, no očito nije sve u žrtvi za jednu utakmicu.

- Stvarno sam razočaran. Ponižen sam i ovo je moja odgovornost. Osjećam pritisak, ali to nije moj problem. Stvari se moraju promijeniti. Kvaliteta nije dovoljno, moramo biti momčad - zaključio je Bilić.

West Ham je trenutno na očajnoj 17. poziciji s tek bodom više od Sunderlanda i Hulla, odnosno tri od Swansea koji je posljednji. Iduće kolo gostuju Liverpoolu, pa ukoliko Slaven i ostane na klupi, pitanje je što će biti ukoliko i tamo Hammersi dožive katastrofe.

Iz Europe su ispali već u kvalifikacijama od rumunjske Astre, Liga kup postao je prošlost na Old Traffordu sredinom tjedna da bi danas u gradskom derbiju dobili pet novih 'šamara'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše