Obavijesti

Sport

Komentari 34

Biliću, mirno spavaj: Hrvatski igrači srušili europske velikane

Biliću, mirno spavaj: Hrvatski igrači srušili europske velikane
4

Ivan Rakitić zabio je Valenciji, Nikica Jelavić Celticu, Modrić Ćorluka, Kranjčar, Srna i Eduardo igrat će četvrtfinale Lige prvaka, a Mladen Petrić zabio je hat-trick...

VIDEO

Ivan Rakitić zabio je Valenciji, a Nikica Jelavić Celticu na Hampden Parku. Bio je to briljantan vikend naših reprezentativaca, koji su redom rušili europske velikane.

- Ovo je nešto posebno. Veliki je gušt zabiti tako velikoj momčadi poput Valencije na Mestalli. Opet sam odigrao jako dobru utakmicu - rekao je jučer Rakitić.

Hrvatski igrači mjesecima nisu bili u tako dobroj formi. Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Srna i Eduardo igrat će četvrtfinale Lige prvaka, a ostatak igrača sve više zabija.

Gruziji neće igrati najbolji igrač, a naši su doista u sjajnoj formi, Bilić u Gruziji 50. put vodi Hrvatsku

Slaven Bilić ima razloga za mirne snove.

- Stvarno smo svi u velikoj formi - kaže Rakitić, koji smatra da je susret u Tbilisiju možda i najvažniji u kvalifikacijama za Euro.

- Gruzija je dobra. Bit će nam teško na prepunom stadionu, ali nećemo zakazati. Ako dođemo do tri boda, to bi moglo biti ključno.

Nikica Jelavić je u nedjelju bio heroj navijača Glasgow Rangersa. Golom protiv Celtica u finalu Liga kupa kupio je njihovu ljubav do kraja boravka na Ibroxu.

- Skandirali su moje ime i bio sam presretan. Svi me slave. Laknulo mi je kad sam zabio najvećem rivalu za trofej. Na našem stadionu bilo je veliko slavlje. Nažalost, morao sam prije otići jer sam bio preumoran. Suigrači su ostali do jutra - ispričao nam je Jelavić.

Moramo biti oprezni i ne smijemo ih podcijeniti, ne zgodni su, Jelavić očekuje težak susret u Tbilsiju

Nakon velikih problema s ozljedama i operacijama, Jelavić se vratio na sjajan način. Protiv Gruzijaca vjerojatno će biti prva napadačka opcija izbornika Bilića.

- Samo ih ne smijemo podcijeniti i sve će biti u redu. Dosad smo u kvalifikacijama igrali dobro i nema razloga da tako ne bude i u Tbilisiju - rekao je Jela i dodao:

- Nadam se da igru iz Glasgow Rangersa mogu ponoviti i u reprezentaciji. Sad se stvarno osjećam odlično. 

Prvi put zabio Celticu

Nikica je protiv Celtica bio najbolji igrač Rangersa. Imao je nekoliko prilika, a za veliku pobjedu zabio je u produžetku...

Tri gola za 7 bodova

Ivan Rakitić zabio je za pobjede protiv Herculesa i Valencije na Mestalli te bod protiv Atletica u Madridu. Sevilla već odavno nije kupila boljeg igrača. Zahvaljujući Rakitićevim golovima vratili su se u borbu za Europsku ligu.

Strinić igra sve bolje

Bivši igrač Hajduka zabio je pobjednički gol za Dnjipro protiv Dinamo Kijeva u velikom derbiju. Iako je ljevak, Strinić je zabio gol desnom nogom jer ga trener Dnjipra forsira na desnoj strani. Ovo mu je bio drugi gol u tri tjedna.

Uzeo loptu kao suvenir

Mladen je protiv Kölna u subotu u pobjedi HSV-a 6-2 zabio prvi hat-trick nakon šest godina. Poslije utakmice od klupskog ekonoma uzeo je loptu kao suvenir. Većina njemačkih medija stavila ga je u momčad kola Bundeslige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 34

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja