Sport

Komentari 10

Uhitili bivšeg igrača Šibenika jer je pokušao ubiti policajca?!

Uhitili bivšeg igrača Šibenika jer je pokušao ubiti policajca?!

Juan Diego Nieva do ožujka je bio na Šubićevcu, a sada je u Kolumbiji priveden zbog pokušaja ubojstva. Za Šibenik nije upisao nastup, a došao je uz još dvojicu sunarodnjaka

Samo će se oni istinski ljubitelji HNL-a sjetiti tko je bio Juan Diego Nieva (22). Malo više hoće oni u Šibeniku jer taj je Kolumbijac od rujna prošle godine do ožujka ove bio upravo na Šubićevcu. Međutim, za Šibenik nije zaigrao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Taj Nieva, pak, ovih je dana završio - iza rešetaka! U Caliju je uhićen zbog pokušaja ubojstva policajca?! Šture informacije zasad nisu donijele više detalja.

Nieva je bio dio kolumbijskog trojca iz America Calija koji je ljetos stigao u Šibenik na posudbu. S njim su došli i Yeferson Contreras te Juan Camilo Mesa koji su i dalje na Šubićevcu. Mesa je, štoviše, dio udarne momčadi.

Međutim, Mesa se brže od planiranog vratio kući. Po vokaciji je defenzivni veznjak, a prije nego je pristupio Šibeniku, za America Cali prikupio je 18 nastupa. U tom je trenutku prema Transfermarktu vrijedio 350.000 eura, igrao je i za kolumbijsku U-20 reprezentaciju... 

Ako se pokaže krivim, vjerojatno ni za kakvu više nikad neće...

Najčitaniji članci