Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Biti ili ne biti' s Celjem: Plinari pred najvećim ispitom sezone...

'Biti ili ne biti' s Celjem: Plinari pred najvećim ispitom sezone...
1

Ovu utakmicu neće pobijediti bolji, već sigurniji. Možemo pobijediti samo ako ćemo to htjeti više od protivnika, rekao je na pressici Silvio Ivandija pred ključnu utakmicu sezone za Zagrebaše

VIDEO

Rukometaši PPD Zagreba pred najvećim su ispitom sezone. U Arenu Zagreb (četvrtak, 19 sati) stiže rukometni klub Celje Pivovarna Laško. Zagreb mora pobijediti s minimalno tri gola prednosti, a da stvar bude neizvjesnija, ne ovise sami o sebi.

Ako Zagreb i pobjedi protiv Celja +3 ili više, makedonski Vardar mora pobijediti svoju Kristianstad. To je jedini način da Zagreb bude u društvu najboljih 16 europskih klubova.  

Trener Silvio Ivandija i kapetan Zlatko Horvat najavili su na pressici svoja očekivanja.

- Pripremili smo se da nam se ne dogodi neko neugodno iznenađenje. Nažalost, više ne ovisimo sami o sebi već i o dvoboju Vardara i Kristianstada koji se igra par dana kasnije. Osobno vjerujem da bi sve osim pobjede makedonskog prvaka bilo ravno čudu, ali to je sport i na kraju krajeva sve je moguće - izjavio je trener prve momčadi, ali inzistira na fokusu koji će on i njegovi igrači držati u Areni. 

- Razmišljamo isključivo kako pobijediti sjajnu ekipu Celja s kojom smo ove sezone već igrali u tri navrata. Nema nekih velikih nepoznanica. Njihova glavna osovina je Zarabec – Janc, a u zadnje vrijeme im se pridružio i sve bolji Mačkovšek. Moj kolega Tamše oslonit će se na svoje najjače snage i na dobru igru koja ih krasi u posljednje vrijeme. Mi smo se također digli u formi i mislim da smo bez obzira na poraz u Szegedu u jednom dobrom ritmu. Ovu utakmicu neće pobijediti bolji, već sigurniji. Možemo pobijediti samo ako ćemo to htjeti više od protivnika - zaključio je Ivandija. 

Svoje viđenje igre dao je i Zlatko Horvat, povratnik nakon ozljede koja ga je snašla nakon Svjetskog prvenstva u Francuskoj. 'Zlaja' je odigrao 20-ak minuta i protiv Kristianstada prošli vikend te je bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu Zagrebaša. 

- Nema se tu što puno filozofirati. Znamo da nam treba tri razlike i napravit ćemo sve da ostvarimo pobjedu. Celjani su protiv Lowena i Kielcea pokazali da imaju kvalitetu i da znaju zagorčati život svakome. To nam je zajedničko jer i mi znamo svakome zagorčati život i vjerujem da ćemo mi biti ti koji će se veseliti na kraju dana u četvrtak - rekao je kapetan te pozvao navijače u Arenu da ih svojim bodrenjem pomognu pogurati u sljedeću fazu natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve