Obavijesti

Sport

Komentari 100

Biuk odlazi iz Hajduka? Klub iz Lige petice ponudio šest mil. €

Biuk odlazi iz Hajduka? Klub iz Lige petice ponudio šest mil.  €

Iz krugova bliskih igraču, saznajemo kako je spomenuti klub već stupio u razgovore s Hajdukom i pokazao interes da Biuka odmah otkupi, a prema neslužbenim vijestima, riječ je o iznosu od oko šest milijuna eura uz dodatne bonuse

Stipe Biuk (19) blizu je odlasku iz Hajduka. Za mladog reprezentativca zainteresirano je nekoliko klubova iz Lige petice, a najkonkretnija ponuda je iz njemačkog kluba čije ime se drži u tajnosti. 

Pokretanje videa ...

Iz krugova bliskih igraču, saznajemo kako je spomenuti klub već stupio u razgovore s Hajdukom i pokazao interes da Biuka odmah otkupi, a prema neslužbenim vijestima, riječ je o iznosu od oko šest milijuna eura uz dodatne bonuse koji bi pripali Hajduku u slučaju dobrih igara i sljedećeg transfera. 

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC

Biuk je najvrjedniji Hajdukov igrač na tržištu i nije nemoguća varijanta da se Hajduk odluči na njegovu prodaju kako bi popravio financijsku situaciju. Nije to popularan potez, ali na neke stvari ljudi u klubu jednostavno ne mogu utjecati. 

U ovome trenutku ne može se reći kako je transfer već gotov, no pregovori su ušli u vrlo ozbiljnu fazu i nije nemoguće da brzo budu i finalizirani. Cijeli posao ovisi o odluci Hajduka, a kad i ako se oni odluče, transfer će biti realiziran. 

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC

Biuk je hajdučki puk zaludio prije dvije sezone kada je debitirao za prvu momčad Hajduka i vrlo brzo postao neprikosnoveni član prve postave. Izvanserijski talent koji je svojim prodorima uništavao suparničke igrače, oduševljavao driblinzima i u svakom njegovom potezu vidjela se klasa. Jako puno očekivalo se od njega prošle sezone, ali stvari se nisu rasplele kako su svi željeli. Bio je to preveliki pritisak za njegova mlada leđa. 

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk

Stagnirao je i oscilirao tijekom sezone, što je sastavni dio odrastanja svakog nogometaša, no već na pripremama za ovu sezonu vidjelo se da je to neki novi Biuk. Pun motivacije i želje da napravi nešto s Hajdukom, još brži, još eksplozivniji i još neuhvatljiviji za braniče.

Utakmica četvrtfinala Europskog U21 prvesntva između Španjolske i Hrvatske

Od početka sezone jedan je od najboljih igrača, a posebno je oduševio sve predstavom u pobjedi protiv Vitorije Guimaraes (3-1) u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige. Letio je terenom, razigravao, probijao i bio nerješiva enigma za Portugalce.

Konačno su navijači dočekali Stipu u punom sjaju, no čini se da još dugo neće uživati u njegovom čudesnom talentu jer zainteresirani kucaju na vrata i pitanje je trenutka kada će otići iz Hajduka.