Obavijesti

Sport

Komentari 49

Bivša slavnog srpskog igrača: Zlostavljao me i želio silovati

Bivša slavnog srpskog igrača: Zlostavljao me i želio silovati
1

Jelena Stevanović sa teškim je optužbama izašla u javnost. Srpski mediji prenose kako je bivšeg reprezentativca Alberta Nađa optužila za nasilje i pokušaj silovanja

VIDEO

Albert Nađ me davio jastukom i pokušao me silovati. Bacao me po podu, zlostavljao me, vrijeđao i branio mi da jedem, ispričala je bivša djevojka spomenutog bivšeg nogometaša, a danas koordinatora za sportska pitanja u Partizanu.

Jelena Stevanović u razgovoru za Kurir teško je optužila bivšeg srpskog nogometnog reprezentativca za nasilje i pokušaj silovanja. Tortura je navodno trajala gotovo godinu dana, a maltretiranja je proživljavala iz dana u dan po dva sata.

- Ja se vratim iz grada, a on odmah s vrata nasrne na mene. Baci me na krevet i počne me daviti jastukom. Zbog stresa sam i tri puta završila u bolnici, a kada sam liječnicima ispričala što mi je radio rekli su mi da ga prijavim jer je to pokušaj ubojstva - prisjeća se Jelena strašnih scena u Nađovu (38) beogradskom stanu.

Iako ga je ostavila krajem prošle godine, kaže kako joj još uvijek prijeti da će je ubiti. O zlostavljanju je znala samo njezina mlađa sestra, no jednom je morala intervenirati i policija nakon što ju je po povratku iz izlaska vukao po asfaltu.

- On je otišao u stan, a ja sam pričekala policiju da pokupim svoje stvari. Dok sam se ja spremala policajci su s njim pričali o Partizanu. Ja sam im rekla da je vjerojatno i njih potplatio, a oni su samo odgovorili da me zbog takvih optužbi mogu privesti - priča Jelena.

Kaže kako joj je tijekom jedne večere u restoranu zapiknuo vilicu u ruku te pljunuo u tanjur. U stanu joj je jedno vrijeme branio da jede, a kada bi odlazio zaključavao bi je da ne može izaći.

- Jednom me pokušao silovati. Nisam htjela voditi ljubav s njim, a on mi je na silu raširio noge i pokušao me silovati. Strašno mi je kad se samo sjetim toga - kroz suze se u ekskluzivnom intervjuu prisjetila šokantnih događaja bivša djevojka proslavljenog srpskog nogometaša koji je u karijeri igrao za Partizan, Betis, Oviedo, Rostov...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju