Obavijesti

Sport

Komentari 40

Bivši predsjednik Barcelone se sprdao s Cristianom Ronaldom

Bivši predsjednik Barcelone se sprdao s Cristianom Ronaldom
1

Penal koji je Real Madridu vjerojatno odnio tri boda kod Málage jer ga je Cristiano Ronaldo promašio bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta na Facebooku je popratio s podsmijehom

VIDEO

Gotovo svaki tjedan izbiju prepucavanja na liniji Real Madrid - Barcelona. Idealni preduvjeti za to su kad jedan klub pobijedi, a drugi ne. Upravo to dogodilo se prošli vikend kad je Barça slavila kod Las Palmasa (2-1), a Real remizirao u Málagi (1-1).

Carlos Kameni obranio je penal Cristianu Ronaldu kojega je Portugalac sam izborio i tako zadržao svoju momčad u igri. Bio mu je to treći promašen penal u Primeri, što je Joan Laporta, bivši predsjednik katalonskog kluba, dočekao "na volej".

"Znam zašto sam promašio penal, ali neću reći", stoji na fotografiji koju je Laporta objavio na svojoj stranici na Facebooku.

Sabeu per què el Xavier Sala-i-Martín ha piulat aquesta foto? :) :) :)

Posted by Joan Laporta on 21. veljače 2016

Laporta se osvrnuo na Ronaldovu izjavu na račun penala koji je izveo Lionel Messi asistiravši za gol Luisu Suárezu. Portugalac je tada izjavio da zna zašto je Argentinac tako izveo penal, ali da neće reći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića