Obavijesti

Sport

Komentari 54

Bjelica: Da ste vidjeli trening u Mravincima, frcalo je posvuda

Bjelica: Da ste vidjeli trening u Mravincima, frcalo je posvuda

Nepredvidivi su u napadu, često mijenjaju pozicije u napadu, i to dovodi do pomutnje, no mi smo to dobro kontrolirali, rekao je uoči Pogona Bjelica, dok su Ivušić i Škorić produžili ugovore

VIDEO

Stanje je u momčadi dobro. Odradili smo dva kvalitetna treninga nakon pobjede u Splitu i napornog putovanja. Svi igrači su nam na dispoziciji osim Žapera koji je ozlijedio mišić nakon sudara s Krovinovićem. Ostali su zdravi, spremni i odmorni, izvijestio je o najvažnijim temama Nenad Bjelica uoči uzvrata protiv poljskog Pogona u četvrtak u Gradskom vrtu u drugom pretkolu Konferencijske lige.

U Szczecinu je završilo bez golova, pa kalkulacija s obje strane neće biti. Obje će ekipe tražiti pobjedu premda će gosti vjerojatno biti, i po viđenom u prvoj utakmici, defenzivnije nastrojeni.

- Puno smo pričali o toj zadnjoj utakmici. Radili smo analizu, vjerujem da su igrači svjesni i da će sutra napraviti sve što trebaju za prolaz. Nepredvidivi su u napadu, često mijenjaju pozicije u napadu, i to dovodi do pomutnje, no mi smo to dobro kontrolirali. Nismo dali protivniku da nas previše ugrozi. Nadam se da ćemo opet imati pod kontrolom i da ćemo biti opasniji u napadu nego tamo. 

Na Pogon Osječani dolaze s velikom pobjedom na Poljudu.

- Utakmica protiv Hajduka dala nam je puno samopouzdanja. Možda smo na taktičkom planu biti lošiji, ali sjajno je momčad reagirala nakon što smo primili gol, igrači s klupe dali su dodatnu dimenziju i vjerujem da ćemo biti fizički i mentalno na razini za proći ovakvog protivnika - rekao je Bjelica.

- Ne razmišljamo o promjeni pravila gola u gostima, već će Osijek igrati na pobjedu kao i protiv svakog drugog protivnika. Za to moramo biti bolji i poduzeti sve što možemo da budemo takvi. Imamo pobjednički gard, kvalitetu i pristup da nikada ne odustajemo.

Hoćete li što mijenjati u prvih 11?

- Vidjet ćemo još. Bočkaj? Njegov je status dobar. Nameće se svojim igrama na treningu, ali ne samo on. Da ste vidjeli naš trening u Mravincima nakon povratka iz Poljske, trenirali su oni koji nisu igrali, frcalo je na sve strane.

Osječani su vezali novim ugovorima kapetana Milu Škorića i golmana Ivušića, ali i poslali na posudbu u mađarski ZTE Grezdu i Špoljarića.

- Oni su potencijalni reprezentativci koji su puno dali Osijeku i zaslužili su bolji ugovor. Nadam se da će i dalje biti važan kotačić u svemu. Desni bek? Pregovaramo, vjerujem da ćemo imati rješenje u idućim danima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe