Obavijesti

Sport

Komentari 24

Bjelica izgubio i drugi dvoboj: Opet mu igrač dobio crveni...

Bjelica izgubio i drugi dvoboj: Opet mu igrač dobio crveni...

I s igračem manje se Trabzonspor dobro nosio, ali Konyaspor je zabio u 85. preko Dikmena i uzeli puni plijen. Tom pobjedom preskočili su upravo Bjeličinu momčad i s 45 bodova zasjeli na šestu poziciju.

VIDEO

Turci su neviđeni fanatici u svim sportovima, a to je na svojoj koži osjetio i Nenad Bjelica. Kada ga je Trabzonspor imenovao novim trenerom prije desetak dana, navijači su ga dočekali ga kao spasitelja. S nadom da će vratiti njihov voljeni klub tamo gdje pripada, a to je vrh tablice. No, ispostavilo se nakon dva kola da ni Bjelica nema čarobni štapić. Bit će to težak i mukotrpan put. 

Bjelica je na klupi novog kluba debitirao prije devet dana u 30. kolu turskog prvenstva kada je Trabzonspor poveo 1-0 protiv Sivasspora, ali dobio je crveni nedugo nakon toga i sve se raspalo kao kula od karata. Izgubio je 4-1. Slično se dogodilo i u Bjeličinoj drugoj utakmici.

Bjelica vodio pa opet izgubio 

Trabzonspor je izgubio 2-1 na gostovanju kod Konyaspora u 31. kolu. Legendarni Marek Hamšik doveo je goste u vodstvo u 12. minuti, ali Pozuelo je izjednačio u 37. Igrači su već mislima bili u svlačionici, a onda kobna greška koja je preusmjerila dvoboj. Bjeličin igrač Bakasetas je u petoj minuti sudačke nadoknade dobio crveni karton.

Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice

I s igračem manje se Trabzonspor dobro nosio, ali domaćini su zabili u 85. preko Dikmena i uzeli puni plijen. Tom pobjedom preskočili su upravo Bjeličinu momčad i s 45 bodova zasjeli na šestu poziciju.

Pred hrvatskim trenerom težak je posao. Aktualni prvak nastavio je s katastrofalnim rezultatima, a posljednji put je tri boda osvojio 19. ožujka. Doduše, tada mu je pobjeda dodijeljena za 'zelenim stolom'. 

Bjelica je, prije svega, došao kako bi momčad pripremio za sljedeću sezonu i složio sustav koji će klub vratiti na staze uspjeha. Aktualna sezona je ionako odavno već izgubljena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju