Obavijesti

Sport

Komentari 21

Bjelica osjetio moć Atletica: U finalu će za Luku biti prostora

Bjelica osjetio moć Atletica: U finalu će za Luku biti prostora
3

SIMEONE NAJBOLJI Nakon što sam jesenas od njega izgubio s Austrijom, rekao sam Diegu da je najbolji trener na svijetu, kaže bivši trener Austrije Beč Bjelica

VIDEO

Igrao sam dvaput protiv Diega Simeonea ove sezone i suprotstavio sam mu se puno hrabrije nego Mourinho. A prošli smo jednako. Izgubio ja, izgubio on, rekao je Nenad Bjelica (42).

Sjajni Atletico Madrid izborio je prvi finale Lige prvaka nakon 40 godina, a dan prije u svoj prvi finale nakon 2002. ušao je Real. I, naravno, naš Luka Modrić.

- Luka se odlično uklopio u ovaj Ancelottijev Real, zaista perfektno funkcionira unutar njegova sustava - rekao je Bjelica pa dodao:

- Međutim, mislim da Simeone dobro zna da Luka nije taj koji mu može nauditi potezom u finalu. Zna on koga treba zatvoriti...

Pritom je, naravno, mislio na Ronalda i Balea, dvojac koji se u utorak navečer poigrao s Bayernom. A Atletico se u dvije utakmice, krajem listopada i početkom studenog, poigrao s Bjeličinom Austrijom. Prvi put 3-0, drugi put 4-0.

- Već sam tad, na konferenciji za novinare nakon utakmice, rekao da ovaj Atletico može otići daleko i da je Simeone najbolji trener na svijetu u ovom trenutku. Što mi je rekao? Zahvalio je na komplimentima rekavši da mu puno znače takve riječi od kolega - priča Bjelica.

Cijeli svijet s divljenjem gleda u Simeonea, trenera koji je nadmudrio i Mourinha, ali i njegov Atletico. Prodaju najboljeg igrača, Radamela Falcaa, a dođu na korak od osvajanja Primere i Lige prvaka!

- Atletico igra isključivo momčadski nogomet, zato je sad u finalu - kaže Bjelica i nastavlja:

- Znate, pratio sam kako Simeone vodi utakmicu dok smo igrali protiv njih. Strašan je, tu svoju silnu energiju doslovno prenosi na igrače.

U finalu će, unatoč tome što će Modrić biti na drugoj strani, Bjelica navijati za Atletico.

- Da, zato što u tom klubu imam puno prijatelja. Jedan od njih je Emilio Mauri, Simeoneov pomoćnik. On me 1992. godine doveo na probu u Atletico, ostao sam desetak dana, ali nisam prošao. Konkurencija je bila strašna, a mogla su igrati samo tri stranca. S Emilijom sam ostao u jako dobrim odnosima. Često se čujemo, pa sam i nakon prolaska u finale preko njega čestitao Simeoneu. Diego u Emilija ima najviše povjerenja - zaključio je Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju