Obavijesti

Sport

Komentari 93

Bjelica: Pa Livaja je zasluženo reprezentativac! Bebek? Eh, da znate što se sve priča u ložama

Bjelica: Pa Livaja je zasluženo reprezentativac! Bebek? Eh, da znate što se sve priča u ložama

Ružan je taj atak na najboljeg hrvatskog suca i možemo samo izgubiti kvalitetnog suca, a nemamo ih u izobilju. Ali nekim interesnim skupinama to odgovara, kao što je bilo rušenje sudačke organizacije, kaže Bjelica

VIDEO

S dvije pobjede nad Goricom pa u Šibeniku Osijek je izašao iz krize. Atmosfera je opet na razini u Gradskom vrtu, a kakva bi i morala biti jer u nedjelju na Dravu dolazi Hajduk (19:30). 

-  Točno, kao što možete i zamisliti, atmosfera je jako dobra. Igrači maksimalno treniraju, no nećemo na raspolaganju imati Fiolića zbog ozljede te Ivušića čije su šanse minimalne za nastup protiv Hajduka. To je utakmica u kojoj mogu nastupiti samo najspremniji igrači, a takva imam 22. Nadam se da ću odabrati najboljih 11 - rekao je uvodno Nenad Bjelica pa odvrtio film unazad.

- U Šibeniku smo odigrali stabilnu utakmicu i to nam je cilj jer imali smo loših i prvih poluvremena i drugih. Želimo trčati 90 minuta, boriti se i onda možemo do rezultata protiv Hajduka koji je u dobroj formi, značajno se pojačao velikim ulaganjima. Sigurno da Splićani neće stati u svoj 16-erac i braniti se, imaju kvalitetu za napraviti puno toga u napadu. Ne prijeti opasnost samo od Livaje, koji je zasluženo postao reprezentativac, o čemu svjedoče i njegove brojke.

'Hajdukov gol je čist, na Livaji je bio penal, za Goricu isto! Osijek i Rijeka trebali su dobiti crveni'
'Hajdukov gol je čist, na Livaji je bio penal, za Goricu isto! Osijek i Rijeka trebali su dobiti crveni'

Osijekova trenera dobro je nasmijalo pitanje o startnih 11...

- Evo, čuo sam da se Boro Ivković reaktivirao u Metalcu, razmišljam i o njemu, ha, ha, ha. Ne bih o imenima, i vi se možete poigrati u pogađanju tko će igrati.

Zagreb: U 8. kolu 1.HNL sastali se Lokomotiva i Osijek

Uozbiljio se, međutim, Bjelica na pitanje o krizi svog napadačkog reda.

- Uvijek se netko profilira u heroja sa svojim golovima, jednom Daku, Fiolić, Mierez, Škorić. Svaki je gol bitan i računa se. Naravno da bismo voljeli svake sezone imati najboljeg strijelca lige, a moje su momčadi uglavnom najviše golova zabijale. Važno je da je momčad uravnotežena, ako je neki napadač u krizi, da imamo drugog, ako su oba, da zabijaju vezni i krila. Ne gledam tko ima kakvu boju očiju, kakav ima ugovor, je li reprezentativac, stavljam uvijek najbolje u tom trenutku.

U ovom trenutku u epicentru hrvatskog nogometa i dalje je sudac Ivan Bebek. Što kaže Bjelica na sve?

- Mislim da je sve predimenzionirano, ali mi smo takvi, tražimo skandale gdje ih nema. Pa kada bi sve što se izgovara u VIP ložama izlazilo u javnost, a tamo su vodeći ljudi hrvatskog nogometa, neki bi dobili doživotnu zabranu da rade u nogometu. Ružan je taj atak na najboljeg hrvatskog suca i možemo samo izgubiti kvalitetnog suca, a nemamo ih u izobilju. Ali nekim interesnim skupinama to odgovara, kao što je bilo rušenje sudačke organizacije - završio je Bjelica.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići