Obavijesti

Sport

Komentari 48

Bjelica: Sane me gurnuo, nisam trebao tako reagirati! Tuchel: Neću dolijevati ulje na vatru...

Bjelica: Sane me gurnuo, nisam trebao tako reagirati! Tuchel: Neću dolijevati ulje na vatru...
5

Hrvatskog trenera vjerojatno čeka suspenzija od nekoliko utakmica nakon što je fizički nasrnuo na igrača Bayerna koji je od njega tražio loptu: "Osjećao sam se provocirano u trenerskom prostoru, htio sam dati loptu"

VIDEO

Nenad Bjelica postao je glavna tema njemačkih medija zbog trenutka ludosti na utakmici njegova Union Berlina kod Bayerna u Münchenu, koju je izgubio 1-0 golom Raphaela Guerreira.

Bjelica se u 74. minuti sukobio sa zvijezdom Bayerna Leroyem Sanéom. Nijemac mu je htio uzeti loptu, Bjelica se okrenuo i nije mu je odmah predao, a onda je Hrvat dvaput odgurnuo Bayernova ofenzivca, drugi ga put udario rukom u lice i dobio crveni karton.

- Uh, ne smije ovo raditi Bjelica. Ovo je nevjerojatno, da ovo napravi trener?! Ovo je nevjerojatno - rekao je komentator Sportkluba Ivan Ivković u izravnom prijenosu.

Pokretanje videa...

Nenad Bjelica u Union Berlinu 00:57

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Nije tu završilo jer je Bjelica nastavio nešto dobacivati dok se penjao na tribinu, u sve su se uključili i zaštitari koji su ga ispratili. Izgledno je kako ga čeka nekoliko utakmica suspenzije.

Bjelicu su njemački mediji nakon utakmice upitali da komentira taj sukob.

- Ja sam u svom trenerskom prostoru, lopta dolazi k meni i želim je predati Sanéu koji me je gurnuo i tad sam reagirao kako nisam trebao, rukom prema licu. To nije u redu i tad sam dobio crveni karton apsolutno zasluženo. Osjećao sam se provocirano u svom trenerskom prostoru i reagirao sam kako nisam trebao - kazao je Bjelica.

Trener Bayerna Thomas Tuchel kratko je dodao:

- Nisam ni vidio što se dogodilo, jedino na fotografijama, a on je sve objasnio.

Kasnije se dopunio:

- Nije dobro, teško ga je braniti. Ne želim ništa reći o tome jer ne želim dolijevati ulje na vatru.

Hrvatski trener na klupi Union Berlina, Nenad Bjelica udario u glavu  Leroya Sanea

Bjelica je bio zadovoljan igrom svoje momčadi unatoč tijesnom porazu, a imao je i primjedbi na suđenje Franka Willenborga. Netom prije sukoba sa Sanéom tražio je penal zbog starta Konrada Leinera na Kevinu Behrensu u šesnaestercu Bayerna.

- Viđao sam takve penale, kontakt je bio jasan, sudac je prosudio da nije za penal i moramo to poštovati. Naravno da ga nije lako suditi pred 70.000 Bayernovih navijača - kazao je Bjelica.

Union je nakon polovice prvenstva na 15. mjestu Bundeslige, tri boda iznad pozicije koja nosi razigravanje za ostanak. Bayern je, pak, smanjio zaostatak za vodećim Leverkusenom na četiri boda, ali je na dulje razdoblje izgubio Dayota Upamecana koji se ozlijedio prije poluvremena. Zamijenio ga je debitant Eric Dier.

- Loše je, za dva dana idemo u Augsburg, moglo bi se raditi o puknuću tetive koljena - rekao je Tuchel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju