Nenad Bjelica dobio četiri milijuna eura za zimski prijelazni rok | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 46

Bjelici Mađari odobrili čak četiri milijuna eura za zimski šoping

Bjelici Mađari odobrili čak četiri milijuna eura za zimski šoping

Osijeku je prioritet, potvrdio je to Bjelica i prije odlaska Bočkaja, dovesti krilnog napadača. Od krila u sezoni želi kombinirano 15 golova. Bjelica ne skriva da želi Kristijana Lovrića, najboljeg igrača Gorice

VIDEO

Odlasci Petra Bočkaja (25) u Dinamo i Marina Pilja (25) u ljubljansku Olimpiju malo su prorijedili kadar Osijeka. Posebno je navijače "bijelo-plavih" pogodio odlazak Bočkaja, a mnogima je zasmetao i tajming. Pero Bombardero otišao je baš na Badnjak. Osijeku je pripalo između dva do tri milijuna eura, a prema nekim izvorima i postotak budućeg transfera.

POGLEDAJTE VIDEO: Zdravko Mamić o dovođenju Bočkaja

Pokretanje videa...

zdravko mamić bočkaj 00:20

- Baš sam ostao iznenađen tim transferom. S Bjelicom se često čujem, iako se ovih dana nismo čuli pa ne znam pozadinu priče. Vjerujem da Neno ima plan B, ma milijardu posto sam siguran - rekao nam je Samir Toplak pa dodao:

- Uvjeren sam da će i Bočkaj biti pravo pojačanje za Dinamo, pogotovo ako 'modri' budu igrali u sustavu 3-5-2. Bočkaja sam trenirao u zaprešićkom Interu. Bolji je igrač od Moubandjea, Leovca i Franjića. Ima sjajan šut, slobodnjak, ubačaj.

Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige

Čini se kako je Toplak bio u pravu. Osijek zaista ima plan B. Glas Slavonije, regionalni medij izuzetno blizak klubu, javlja da su mađarski vlasnici Nenadu Bjelici odobrili četiri milijuna eura za pojačanja u zimskom prijelaznom roku. Informaciju nitko iz kluba nije želio komentirati, a trener i sportski direktor Osijeka Bjelica nalazi se na obiteljskom odmoru u Italiji.

I dalje su glavni naglasak i najveća financijska stavka kluba dovršetak stadiona i kampa. Pampas bi trebao biti gotov do početka sljedeće sezone. Ipak, interno je dogovoreno kako će Bjelica dobiti dodatni fond za pojačanja ako Osijek na zimskoj pauzi bude konkurentan u borbi za naslov.

Split: Hajduk protiv Osijeka na Poljudu u 29. kolu Prve HNL

Može li konkurentnije od toga da su s 40 bodova izjednačeni s Dinamom (imaju utakmicu manje) i Rijekom. Želja svih u klubu jest osvojiti prvenstvo ili Kup u jubilarnoj 75. godini postojanja kluba.

Osijeku je prioritet, potvrdio je to Bjelica i prije odlaska Bočkaja, dovesti krilnog napadača. Od krila u sezoni želi kombinirano 15 golova. Idealno bi se u tu priču uklopio Kristijan Lovrić (26), ali predsjednik Gorice Nenad Črnko tvrd je pregovarač. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner