Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Bod nam je dovoljan, ali ako se tako igra, to ne završi dobro...'

'Bod nam je dovoljan, ali ako se tako igra, to ne završi dobro...'
2

Nakon što su odradili trening i odradili donatorsku večer za Zakladu Vatreno Srce u Zagrebu, hrvatski reprezentativci otišli su put Rijeke gdje će odraditi prvi trening prije subotnje utakmice protiv Slovačke

VIDEO

Okupljanje, prvi trening i donatorska večer za Zakladu 'Vatreno Srce' je iza 'vatrenih', a sada slijedi ozbiljan rad i pripreme za važnu utakmicu protiv Slovačke u subotu na Rujevici.

Pokretanje videa...

04:07

Vatreni su danas stigli u Rijeku i odmah se bacili na posao, a prije treninga su s novinarima pričali Mario Pašalić i Dominik Livaković.

- Jučer smo odradili trening, a onda s velikim guštom i velikom emocijom humanitarnu akciju. Bod nam je dovoljan za prolazak, ali ako se igra na bod, to ne završi dobro. Imamo kvalitetnu ekipu i idealno bi bilo ponoviti utakmicu iz Trnave i pobijediti utakmicu. Idemo po pobjedu - najavio je Mario Pašalić.

Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana

Kako bi samo bilo sjajno da 'vatreni' odigraju kao Trnavi. Bod nam donosi prolazak, ali naravno da bi bilo puno slađe i ljepše kada bi ciklus kvalifikacija završili još jednom pobjedom i to pred rasprodanom Rujevicom. 

- Mislim da su vama medijima te kalkulacije zanimljive, mi se ne zamaramo s tim. Znamo da možemo i ako bude pravi pristup bit će sve dobro. Praktički nam je danas prvi pravi trening, jučer je bio regeneracijski. Danas počinjemo s pravim pripremama za subotu, tako da ima vremena da vidimo tko će igrati. Mislim da ona utakmica iz Trnave nije njihovo realno stanje. Oni su i dalje u igri za prolaz i imaju svoju šansu. Bit će napaljeni i bit će to teška utakmica - kazao je bivši igrač Hajduka, a danas veznjak Atalante gdje dominira.

Postao je standardni igrač Gasperinijeve Atalante, a posebno je oduševio sve u utakmici protiv Cityja gdje je zabio za remi. 

- Zadovoljan sam. Najbitnije je da igram, a to sam pronašao u Atalanti u posljednjih 15 utakmica. Zadovoljan sam, spreman sam i nema ozljeda - zaključio je Pašalić.

 Društvo u mix zoni mu je prije treninga pravio i golman Dinama Dominik Livaković koji je profilirao u prvog reprezentativnog golmana. Vida i Lovren neće igrati zbog kartona, a evo što Livi kaže na tu temu. 

- Tko god bude igrao, dobro će ih zamijeniti. Imamo jako kvalitetne igrače. Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv Rijeke u nedjelju, nadam se da će tako biti i sa Slovačkom iako Slovaci imaju jaku momčad, svi znamo koliko je Hamšik dobar - rekao je Livaković pa progovorio o kalkulacijama i bodu koji nam je dovoljan za odlazak na Euro.

Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana

- Moramo uvijek ići na pobjedu, mi smo doprvaci svijeta. Ponašam se uvijek isto kao i prvi dan kad sam tek došao u reprezentaciju.. Drago mi je da sam ovdje u Rijeci odigrao prvu službenu utakmicu protiv Engleske, a nadam se da ćemo protiv Slovačke na istome mjestu osigurati Euro. Spreman sam za svaku utakmicu i pokušavam se maksimalno koncentrirati - poručio je Dominik Livaković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu