Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Bod nam je dovoljan, ali ako se tako igra, to ne završi dobro...'

'Bod nam je dovoljan, ali ako se tako igra, to ne završi dobro...'
2

Nakon što su odradili trening i odradili donatorsku večer za Zakladu Vatreno Srce u Zagrebu, hrvatski reprezentativci otišli su put Rijeke gdje će odraditi prvi trening prije subotnje utakmice protiv Slovačke

VIDEO

Okupljanje, prvi trening i donatorska večer za Zakladu 'Vatreno Srce' je iza 'vatrenih', a sada slijedi ozbiljan rad i pripreme za važnu utakmicu protiv Slovačke u subotu na Rujevici.

Pokretanje videa...

04:07

Vatreni su danas stigli u Rijeku i odmah se bacili na posao, a prije treninga su s novinarima pričali Mario Pašalić i Dominik Livaković.

- Jučer smo odradili trening, a onda s velikim guštom i velikom emocijom humanitarnu akciju. Bod nam je dovoljan za prolazak, ali ako se igra na bod, to ne završi dobro. Imamo kvalitetnu ekipu i idealno bi bilo ponoviti utakmicu iz Trnave i pobijediti utakmicu. Idemo po pobjedu - najavio je Mario Pašalić.

Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana

Kako bi samo bilo sjajno da 'vatreni' odigraju kao Trnavi. Bod nam donosi prolazak, ali naravno da bi bilo puno slađe i ljepše kada bi ciklus kvalifikacija završili još jednom pobjedom i to pred rasprodanom Rujevicom. 

- Mislim da su vama medijima te kalkulacije zanimljive, mi se ne zamaramo s tim. Znamo da možemo i ako bude pravi pristup bit će sve dobro. Praktički nam je danas prvi pravi trening, jučer je bio regeneracijski. Danas počinjemo s pravim pripremama za subotu, tako da ima vremena da vidimo tko će igrati. Mislim da ona utakmica iz Trnave nije njihovo realno stanje. Oni su i dalje u igri za prolaz i imaju svoju šansu. Bit će napaljeni i bit će to teška utakmica - kazao je bivši igrač Hajduka, a danas veznjak Atalante gdje dominira.

Postao je standardni igrač Gasperinijeve Atalante, a posebno je oduševio sve u utakmici protiv Cityja gdje je zabio za remi. 

- Zadovoljan sam. Najbitnije je da igram, a to sam pronašao u Atalanti u posljednjih 15 utakmica. Zadovoljan sam, spreman sam i nema ozljeda - zaključio je Pašalić.

 Društvo u mix zoni mu je prije treninga pravio i golman Dinama Dominik Livaković koji je profilirao u prvog reprezentativnog golmana. Vida i Lovren neće igrati zbog kartona, a evo što Livi kaže na tu temu. 

- Tko god bude igrao, dobro će ih zamijeniti. Imamo jako kvalitetne igrače. Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv Rijeke u nedjelju, nadam se da će tako biti i sa Slovačkom iako Slovaci imaju jaku momčad, svi znamo koliko je Hamšik dobar - rekao je Livaković pa progovorio o kalkulacijama i bodu koji nam je dovoljan za odlazak na Euro.

Zagreb: Poznati na humanitarnoj večeri Vatreno srce u call centru primali pozive građana

- Moramo uvijek ići na pobjedu, mi smo doprvaci svijeta. Ponašam se uvijek isto kao i prvi dan kad sam tek došao u reprezentaciju.. Drago mi je da sam ovdje u Rijeci odigrao prvu službenu utakmicu protiv Engleske, a nadam se da ćemo protiv Slovačke na istome mjestu osigurati Euro. Spreman sam za svaku utakmicu i pokušavam se maksimalno koncentrirati - poručio je Dominik Livaković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'
NISU ZADOVOLJNI

Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'

'Bili' su porazom kod kuće malo izgubili korak za vodećom Rijekom, a kapetan Livaja je nakon toga otišao na odmor u Grčku što su mu neki od navijača očito zamjerili