Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bogdan potpisao isti ugovor kao Bojan i prešao u Hawkse!

Bogdan potpisao isti ugovor kao Bojan i prešao u Hawkse!

Atlanta se nevjerojatno pojačala u posljednjih nekoliko dana su jezgri momčadi koju čine Trae Young i John Collins dodali još i braniča Krisa Dunna, Rajona Ronda te Galinarija, a sada stiže i Bogdanović...

VIDEO

Centar Miami Heata 23-godišnji Bam Adebayo dogovorio je sa svojim sadašnjim klubom produženje postojećeg ugovora za još pet godina, koje mu sa svim bonusima može donijeti maksimalnu zaradu od 195 milijuna američkih dolara.  

Pokretanje videa...

Kobe Bryant mural 00:31

Miami je imao vremena ponuditi produženje ugovora Adebayu do 21. prosinca, dan prije nego što će početi nova sezona, ali se vodstvo Heata na taj korak odlučilo gotovo mjesec dana prije zadnjeg roka.

Osnovna vrijednost ugovora je 163 milijuna dolara, a može doći do 195 milijuna ako će Adebayo 2021. biti uvršten u prvu momčad NBA lige, ako će biti proglašen najboljim obrambenim igračem ili najkorisnijim igračem.

NBA: Finals-Miami Heat at Los Angeles Lakers

Sličnu je ponudu prihvatio i Brandon Ingram u New Orleansu, a Pelicansi su mu za petogodišnje produženje vjernosti dali 158 milijuna dolara.

NBA: San Antonio Spurs at New Orleans Pelicans

Prethodnih dana su maksimalno produženje ugovora potpisala još trojica igrača koji su stekli to pravo u ovom prijelaznom roku: Jayson Tatum je od Bostona prihvatio ponudu od 195 milijuna dolara za dodatnih pet godina, iste je uvjete prihvatio i Donovan Mitchell za ostanak u Utah Jazzu, dok je De'Aaron Fox za ostanak u Sacramento Kingsima dobio 163 milijuna.  

A Kingsi su pak ostali bez Bogdana Bogdanovića (28). Atlanta Hawksi su mu prije dva dana ponudili 72 milijuna dolara za četiri godine, a srpski košarkaš je to prihvatio. No, kako je bio zaštićeni slobodni agent, Sacramento je imao mogućnost izjednačiti tu ponudu i zadržati ga u svojim redovima, ali od toga su na kraju odustali.

Gotovo isti ugovor je prije godinu dana potpisao njegov prezimenjak Bojan za Utah Jazz, a Bogdana će u Atlanti dočekati potentna momčad koja će konkurirati za play-off na čelu sa sjajnim Traeom Youngom. 

NBA: Sacramento Kings at Los Angeles Lakers

Atlanta se nevjerojatno pojačala u posljednjih nekoliko dana su jezgri momčadi koju čine Trae Young i John Collins dodali još i braniča Krisa Dunna, legendarnog Rajona Ronda koji je prošle sezone osvojio naslov s Lakersima te iskusnog talijanskog strijelca Danila Gallinarija koji je stigao iz Oklahome. Fantastičnog šutera sada su dobili u srpskom reprezentativcu koji je tako napustio Kingse nakon tri sezone, a najbolja mu je bila posljednja u kojoj je prosječno zabijao 15.1 koševa po susretu.

Hawksi su doveli nekoliko igrača i sjajno posložili momčad koja se s talentiranim Youngom sigurno može boriti za ulazak u play-off, a fantastični šuter poput Bogdanovića došao im je kao prstu nokat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka