Obavijesti

Sport

Komentari 32

Bogdanović najbolji: Zabio 26 koševa, pogodio je i pet trica

Bogdanović najbolji: Zabio 26 koševa, pogodio je i pet trica
1

Odličan je bio i Mario Hezonja, Orlando je protiv Toronto Raptorsa izgubio sedmu utakmicu zaredom, no Dubrovčanin je za 19 minuta zabio 17 koševa uz dva skoka

VIDEO

Indiana Pacersi nadmašili su sva očekivanja ove sezone. Nakon što su poslali Paula Georgea u Oklahomu u zamjenu za Victora Oladipa i Domantasa Sabonisa, gotovo svi su ih vidjeli na dnu Istoka, no Pacersi drže peto mjesto s omjerom 34-27.

Važan kotačić tog neočekivanog uspjeha je i Bojan Bogdanović. Pacersi su sinoć izgubili od Atlante 107-102, no Bojan je bio najbolji strijelac s 26 koševa.

Šut mu je bio 10-17, odnosno 58,8 posto, a trice je gađao pet od devet. Dodao je još tri skoka i dvije asistencije. Šteta što odlična njegova večer nije završila i pobjedom Indiane.

Pacersi su početkom posljednje četvrtine gubili s 20 koševa razlike, došli su samo na minus dva, no konačan prekret se ipak nije dogodio.

- Borili smo se svim snagama da preokrenemo rezultat, no tako moramo igrati od početka utakmice, a ne samo u posljednjoj četvrtini. Bili su agresivniji od nas i brzo se odvojili, stalno smo ih lovili. Teško je tako igrati - rekao je Bojan.

Oladipo je za Pacerse zabio 22 koša uz pet skokova i pet asistencija, a Sabonis je dodao 14 poena uz 12 skokova.

Orlando Magic zacementiran je na dnu Istoka, protiv Toronta izgubili su i sedmu zaredom, ukupno 43. od 61 utakmice ove sezone.
Magija definitivno ne stanuje u Orlandu, no grad barem ima Disneyland. Utješnu nagradu za sve navijače Magica.

Ima ipak jedna dobra stvar, barem za nas. Mario Hezonja nastavlja igrati odlično. Koliko god minuta mu trener Frank Vogel da, Hezonja isporuči i više nego što itko očekuje.

Protiv Toronta, koji je slavio 117-104, Mario je dobio 19 minuta, a i to mu je bilo dovoljno za 17 koševa, dva skoka i asistenciju. Za dvicu je šutirao 5-7, a za tricu 3-3. 

Orlando s njim nije produžio ugovor i Hezonja je na ljeto slobodan igrač, no peti izbor drafta iz 2015. ne mora strahovati za budućnost u NBA ligi. Bit će ponuda za njega...

Osim Hezonje, za Orlando je sinoć 17 poena utrpao još samo Evan Fournier.

Raptorsi su, pak, pobijedili u 11 od posljednjih 13 utakmica. DeMar DeRozan utrpao je 21 koš, dok je Kyle Lowry dodao 17 poena, 11 asistencija i sedam skokova.

Phoenix Sunsi prekinuli su niz od 10 uzastopnih poraza. Slavili su protiv Memphisa 110-102, a najzaslužniji za prvu pobjedu nakon 31. siječnja bili su Devin Booker s 34 koša i šest skokova, Josh Jackson s 29 poena, sedam skokova i četiri asistencije i Elfrid Payton s 19 koševa i 10 skokova.

Hrvatski reprezentativac Dragan Bender dobio je 34 minute, ali ne i previše lopti. Šutirao je tek sedam puta, pogodio je dvije dvice i jednu tricu. Zabio je sedam poena uz pet skokova, no imao je i dvije blokade.

Memphis je izgubio 11. u nizu, a Grizzliesima nije pomogao Marc Gasol s 22 koša i 13 skokova. Ni Andrew Harrison koji je utrpao 20.

Nisu imali nijednu pobjedu u veljači, a posljednji put kad u jednom mjesecu nisu ostvarili pobjedu dogodio im se u ožujku 1996., njihovoj debitantskoj sezoni u NBA ligi. Tog ožujka izgubili su čak 17 utakmica.

Ostale utakmice:
Detroit - Milwaukee 110-87
Boston - Charlotte 134-106
Washington - Golden State 101-109
Dallas - Oklahoma 110-111
San Antonio - New Orleans 116-121
LA Clippers - Houston 92-105

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...