Obavijesti

Sport

Komentari 32

Kung-fu Wade koljenom odvalio Bojana Bogdanovića u glavu...

Kung-fu Wade koljenom odvalio Bojana Bogdanovića u glavu...
2

Osim Ante Žižića, koji je izgubio od Bojana Bogdanovića, svi su Hrvati noćas slavili u NBA ligi. Šarićevi Sixersi pobijedili su Atlantu, Benderovi Sunsi Wizardse, a Hezonjin Orlando Memphis

VIDEO

Indiana je noćas nanijela četvrti poraz za redom Cleveland Cavalirsima, a pobjedu 124-107 je Pacersima donijela sjajna večer njihove prve petorke. Svih pet igrača utakmicu je završilo s dvocifrenim učinkom. Najviše je zabio Thaddeus Young, 26, Collison je zabio 25, Oladipo 23, Sabonis 15 uz 12 skokova, a naš Bojan Bogdanović u 32 minute na parkeru zabio je 17 koševa, imao dva skoka, tri asistencije i dvije krađe. Oduševljava i Babin postotak šuta, iz igre je to ukupno na 66,7 posto te je pogodio tri od četiri trice.

LeBron u društvu legendi

Pacersi su sada na omjeru 5-3, dok je loša forma doprvaka dovela do obrnutog omjera, 3-5. Ponovno je Cavse predvodio LeBron s 33 koša i 11 asistencija, koji je tako postao tek šesti igrač u povijesti NBA lige s 400 ili više utakmica u kojima je zabio 30 ili više koševa. Ispred njega su Michael Jordan (562) , Wilt Chamberlain (515), Karl Malone (435), Kobe Bryant (431) i  Kareem Abdul-Jabbar (429).

Kung-fu Wade naletio na Babinu glavu

Osim po pobjedi utakmicu će Babo pamtiti i po kung-fu udarcu Dwyanea Wade. Na početku posljednje četvrtine Bogdanović je sjajnim lažnjakom prevario Wadea, ovaj je skočio na blokadu, a Babo krenuo u dribling. No Wade se više nije mogao zaustaviti i akrobatskim potezom pokušao preskočiti hrvatskog košarkaša. No koljenom mu je zapeo za glavu i pošteno uplašio Bojana. Na Bogdanovićevu sreću, osim malo straha i početne boli, ništa opasnije nije se dogodilo.

Šarićev užasan šut

Dobru pucačku večer ipak nije imao Dario Šarić koji je utakmicu završio s mizernih 11 posto šuta iz igre. Pogodio je tek jednu loptu od devet upućenih, i to tricu. Njegova Philadelphia je pobijedila Atlantu 119-109, Šarić je ponovno bio u prvoj petorci, no na parketu je proveo tek 20 minuta, najmanje od startera Sixersa. Utakmicu je završio s pet koševa i šest skokova. Do pobjede su 76erse predvodili Covington s 22 te Embiid s 21 košem i 12 skokova. No ono što je donijelo prevagu su igrači s klupe, Bayless sa 14, Johnson i McConnell s 12 koševa.

Sunsi slavili, Bender vrlo dobar

Dragan Bender imao je vrlo dobru večer u pobjedi Sunsa na gostovanju kod Wizardsa 122-116. Hrvatski centar igrao je 23 minute, zabio osam koševa, imao pet skokova i jednu blokadu. Iz igre je pucao tri od devet, za tricu jedan od četiri. Phoenix se vratio iz nevjerojatnog zaostatka od 22 koša, a predvodio ga je TJ Warren sa 40 koševa i 10 skokova. Kod Wizardsa je Beal zabio također 40 uz šest skokova.

Mizerija Marija Hezonje

Orlando Magic pobijedio je Memphis 101-99, a hrvatski košarkaš Mario Hezonja dobio je tek pet minuta na parketu. U tom vremenu pokušao je samo jednu tricu, no to nije ušlo i ostao je na nuli. Fournier je zabio 22, Gordon 19, Ross 15... Ovo je šest pobjeda Magica u osam utakmica nove sezone.

Ostale utakmice 

Hornets - Bucks 126-121
Celtics - Kings 113-86
Heat - Bulls 97-91
Knicks - Rockets 97-119
Pelicans - Timberwolves 98-104
Nuggets - Raptors 129-111
Jazz - Traillblazers 112-103
Clippers - Mavericks 119-98 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom