Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bogdanović utrpao 20 poena, 'Redovnik' je zabio za pobjedu

Bogdanović utrpao 20 poena, 'Redovnik' je zabio za pobjedu
1

Bojan Bogdanović svoju je igru podigao na novu razinu. U odličnoj momčadi Utah Jazza prepunoj odličnih individualaca poput Donovana Mitchella i Mikea Conleyja zabija oko 20 poena u prosjeku

VIDEO

Iako je prošle sezone bio fantastičan, naročito u drugom dijelu kada se ozlijedila prva violina momčadi Indiana Pacersa Victor Oladipo, Bojan Bogdanović svoju je igru podigao na novu razinu. U odličnoj momčadi Utah Jazza prepunoj odličnih individualaca poput mladog Donovana Mitchella i veterana Mikea Conleyja zabija oko 20 poena u prosjeku, s trice je i dalje ubojit, a iz dana u dan čini se kao da je 72 milijuna dolara za 4 godine zapravo bila - bagatela.

Sinoć je strpao 20 poena Grizzliesima u porazu Jazza 107-106, a uz njega su najbolji bili Rudy Gobert s 23 poena, 17 skokova i čak pet blokada te Donovan Mitchell s 29 poena i devet skokova. Grizzliese je do pobjede predvodio fantastični Ja Morant s 25 poena i osam asistencija, a dobar je bio i Dillon Brooks s 20 poena.

LeBrone, stvarno nisi normalan

LeBron James ponovno daje sve od sebe. Iako je proteklih godina u Clevelandu često izgledao kao da ne može i kao da mu se ne da, ove sezone sve je to palo u vodu. Lakersi su na fantastičnom omjeru 10-2, a LeBron i Anthony Davis rugaju se s ligom. 'King' je sinoć zabio 29 poena i dodao 11 asistencija, a imao je i jednu žrtvu - srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu. Nevjerojatno je LeBron zakucao preko njega i ostavio cijelu dvoranu bez riječi... Kingsi su pali 99-97!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
NBA: Golden State Warriors at Los Angeles Lakers

Kod Kingsa su se iskazala dva snajpera - Buddy Hield s 21 poenom i Bogdan Bogdanović s 18 poena.

Ma kakav Kyrie Irving...

Ni odlazak Kyrieja Irvinga ni nova ozljeda Gordona Haywarda ne usporavaju Celticse. Dapače, Kemba Walker puno se bolje uklopio u momčad Brada Stevensa, a Boston je pobjedom nad Warriorsima 105-100 došao do omjera 10-1. Fantastično! Čak trojica igrača zabila su 20 ili više poena u pobjedi. Jayson Tatum dao je 24, Jaylen Brown 22, a Kemba je imao 20 poena.

Za Warriorse je najbolji strijelac bio Alec Burks s 20 poena. Dinastija izgleda sve lošije, D'Angelo Russell se ne snalazi, Draymond Green van svoje uloge ne ide, a momčad Stevea Kerra ima tek dvije pobjede u 13 utakmica...

Paul je kao vino

Možda više nema 20 poena i 11 asistencija po utakmici, no Chris Paul i dalje je fantastičan. S godinama izgleda samo - elegantnije. Njegova Oklahoma sinoć je nakon produžetka skinula Philadelphiju 127-119, a Paul je imao 27 poena, osam skokova i pet asistencija. Nekoć najbolji igrač Denvera Danilo Gallinari zabio je 28 poena, a fantastičan je bio i mladi Shai Gilgeous-Alexander koji je zabio 24 poena. 

NBA: Philadelphia 76ers at Oklahoma City Thunder

Na suprotnoj strani podbacila je klupa. Prva petorka zabila je gotovo sve poene, dok su igrači s klupe zabijali redom tri, tri, tri, dva i nula poena. Najbolji strijelac bio je centar Joel Embiid s 32 poena i 12 skokova, izvrstan je bio i Josh Richardson s 28 poena, dok je Tobias Harris zabio 21 poen. 

Muke Spursa nastavljaju se

Orlando Magic bio je bolji od San Antonija 111-109. Najbolji je bio Evan Fournier s 26 poena, nazabijao se i Terrence Ross (20 poena), a dobre uloge odigrali su i Aaron Gordon, Nikola Vučević i Al-Farouq Aminu. Kod Spursa je najbolji bio DeMar DeRozan s 21 poenom. 

A kad smo kod Spursa, sa solidnim partijama nastavio je i naš Luka Šamanić. No za Austin Spurse u Razvojnoj ligi. Trener Gregg Popovich s ostalim ga je rookiejima poslao na put razvoja, a Luka zasad pruža odlične partije. Sinoć je opet imao double-double učinak s 12 poena i deset skokova, a u prosjeku bilježi 15-ak poena s osam skokova. U Razvojnoj ligi je fantastičan bio i Dragan Bender koji je sinoć u pobjedi svog Wisconsin Herda nad Raptorsima 115-109 zabio 26 poena i imao čak 14 skokova. 

'Redovnik' poslao Pistonse kući

Rezultat je bio 106-106, a onda je trener James Borrego nacrtao akciju za svog mladog snajpera Malika Monka koji ga je itekako ispoštovao. Zabio je Monk tricu za pobjedu nad Pistonsima i pokazao da za njega itekako ima nade! S njim su odlični još bili i Terry Rozier koji je poput Monka zabio 19 poena, a iskazao se i Devonte' Graham s 18 poena i deset asistencija.

U protivničkoj momčadi najbolji je bio Langston Galloway s 32 poena i Andre Drummond sa 16 poena i čak dvadeset skokova. 

Hardenova strojnica

James Harden ne staje strijeljati protivničke momčadi. Posljednja žrtva bili su Indiana Pacersi kojima je zabio 44 poena... Prošlogodišnjih 36 poena bilo je nevjerojatno, no ove sezone pored sebe ima Russella Westbrooka i zabija - dva poena više! Čak 38 po utakmici! A tek se krenuo zagrijavati. Pitanje je postoji li uopće granica koju James Harden sada ne može probiti... Rocketsi su svladali Pacerse 111-102 i sad su na omjeru 9-3. 

NBA: Indiana Pacers at Houston Rockets

Wizardsi su s lakoćom razbili Timberwolvese na njihovom terenu 137-116. Najzaslužniji je bio Beal s 44 poena i deset asistencija, a odličnu je utakmicu odigrao i Moritz Wagner s 30 poena i 15 skokova. Karl-Anthony Towns zabio je 36 poena, no nije to bilo ni blizu dovoljno...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener