Obavijesti

Sport

Komentari 31

Bojan Bogdanović zabio 13 u novom porazu Brooklyn Netsa

Bojan Bogdanović zabio 13 u novom porazu Brooklyn Netsa
1

Brooklyn Nets su sinoć izgubili sa 109-100 od Milwaukee Bucksa, a Bojan Bogdanović je u nešto više do 32 minute zabio 13 koševa u porazu svoje momčadi

VIDEO

Bojan Bogdanović je odigrao 32.51 minute i uz 13 koševa, od čega su tri trice, i upisao pet skokova i sedam assietncija u porazu njegovih Brooklyn Netsa od Milwaukee Bucksa 109-100. Milwaukee je do pobjede predvodio Giannis Antetokounmpo sa četvrtim triple-doubleom u zadnjih 11 utakmica. Zabio je 28 koševa kojima je dodao 14 asistencija i 11 skokova. Jabari Parker je dodao 23 koša, a Khris Middleton 19 za treću uzastopnu pobjedu Bucksa. Kod Brooklyna je najbolji bio Brook Lopez sa 20 postignutih pogodaka, dok je Sean Kilpatrick ubacio 19.

Cleveland Cavaliersi su sa 114-90 slavili protiv Los Angeles Clippersa. LeBron James je postigao 27 pogodaka, a J.R. Smith i Kyrie Irving po 17, dok je Channing Frye ubacio 15 od čega je pet trica za vodeću momčad Istočne konferencije. Najučinkovitiji kod Clippersa je bio J.J. Redick sa 19 koševa, a Chris Paul je dodao 17 uz 10 asistencija.

Atlanta Hawks su sa 104-75 bili bolji od Indiana Pacersa nakon što su ograničili zvijezde Pacersa Paula Georgea i Monta Ellisa na 17 koševa. Najbolji strijelci Atlante bilis u Al Horford i Paul Millsap sa po 18 pogodaka svaki, a Kyle Korver je ubacio 14.Pacersi su sada dvije i pol utakmice iza Atlante u borbi za šesto mjesto u Istočnoj konferenciji. Raspali su se nakon što su izbrisali zaostatak od osam koševa u trećoj četvrtini. Hawksi su napravili seriju od 20-0 i završili treću četvrtinu sa sedam trica. 

Jose Calderon je pogodio tricu dvije desetinke sekunde prije kraja i New York Knicksi su sa 90-87 pobijedili Los Angeles Lakerse. Carmelo Anthony je zabio 26 koševa, od čega 12 u zadnjoj četvrtini. Kobe Bryant je za Lakerse zabio 14 koševa u svom 29. i zadnjme okršaju sa Anthonyjem. Knicksi su vodili sa 16 koševa prednosti na početku treće četvrtine prije nego su  Lakersi smanjili razliku na 65-60 na početku zadnje četvrtine i došli do vodstva od 77-76 nakon trice Loua Williamsa nešto manje od pet minuta do kraja.

Utah Jazz su u gostima sa 108-99 pobijedili Sacramento Kingse, a Derrick Favors je zabio 28 koševa uz 14 skokova za pobjedu, dok je Gordon Hayward dodao 27.Kingse je predvodio DeMarcus Cousins sa 31 postignutim pogotkom i 10 skokova.

  • Los Angeles Lakers - New York Knicks 87-90
  • Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers 90-114
  • Atlanta Hawks - Indiana Pacers 104-75
  • Sacramento Kings - Utah Jazz 99-108
  • Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 100-109
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda
DOČEKAO GOL

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda

Prvi je put hrvatski reprezentativac krenuo od prve minute otkad nosi dres Hajduka, a okrunio je to prekrasnim golom. No, bilo je to samo za bod jer je Istru krasno na početku u vodstvo doveo Lawal
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!