Obavijesti

Sport

Komentari 4

Boksačke uzdanice: Ne mislimo se vratiti iz Tokija bez medalje

Boksačke uzdanice: Ne mislimo se vratiti iz Tokija bez medalje

Hrvatsku će u Japanu u olimpijskom ringu predstavljati Luka Plantić (24) i Nikolina Ćaćić (20). Ona je prva Hrvatica koja će boksati na najvećem natjecanju

Osjećam da sam strahovito spreman, na 130 posto i tako ću boksati u Tokiju, samouvjereno je uoči polaska na Olimpijske igre poručio Luka Plantić (24), koji će boksati u kategoriji do 81 kg.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prva naša boksačica na Igrama: Nisam ni znala da ima repasaž, plasman sam proslavila pivicom 01:04

- Tamo su 22 najbolja boksača na svijetu u poluteškoj kategoriji, ali oni me ne zanimaju, neka oni budu spremni za mene, a ja ću ići do kraja. Kad sam već izborio nastup u Tokiju i uhvatio priliku, ne mislim je ispustiti i vratiti se bez medalje. Jedva čekam!

Uz Plantića, za olimpijsku će medalju boksati i mlada Nikolina Ćaćić (20), i to kao prva Hrvatica uopće u olimpijskom ringu (57 kg).

- Putujem opuštena i sretna, znam da smo učinili sve što je potrebno da u Tokiju dam maksimum. Želim uživati u svakom trenutku na Igrama te u ringu pružiti najbolje mečeve u karijeri. Znam koliko je jaka konkurencija i sigurna sam u sebe. Budem li boksala svoje najbolje izvedbe, onda će to donijeti i medalju. I znam da to mogu!

POGLEDAJTE I ČETVRTFINALE ARMAGEDONA: