Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bokšić poručio talijanskom velikanu: Dovedite Modrića! Njega je poljubio sam Bog...

Bokšić poručio talijanskom velikanu: Dovedite Modrića! Njega je poljubio sam Bog...

Modrić sam nije dovoljan da Juventus premosti jaz između njega i uvjerljivog prvaka Intera, ali bi puno pomogao u tome, kazao je legendarni hrvatski nogometaš

VIDEO

Navijači Dinama dozivaju ga na Maksimir, Saudijci bi mu platili koliko god zaželi, kao i David Beckham u Inter Miamiju, a čak ga želi dovesti i Celje čiji je trener Damir Krznar. Sve su to opcije koje su se posljednjih tjedana pojavile oko nastavka karijere Luke Modrića, ali on ima samo jednu želju. Ostati u Real Madridu.

Pokretanje videa...

Stan Luke Modrića u Zagrebu 00:40

Pokazao je u El Clasicu protiv Barcelone da mu nije istekao rok trajanja i da može barem još jednu sezonu pomoći klubu, makar to bilo ulascima s klupe. Dok se diskutira o njegovoj budućnosti, legendarni hrvatski reprezentativac Alen Bokšić (54) volio bi ga vidjeti u Juventusu.

Bivši igrač Hajduka, Marseillea, Lazija i Juvea je dao intervju za Gazettu dello Sport i rekao svoje mišljenje na temu što treba 'staroj dami' da se vrati na vrh talijanskog nogometa.

Ženeva: Prijateljska utakmica, Hrvatska - Portugal

- Luku Modrića je poljubio Bog, on je personifikacija nogometa. Preporučujem svakom top klubu da ga kupi, pa tako i Juventusu. Ne znam hoće li Modrić napustiti Real za dva mjeseca, kada mu završava ugovor, ali uvjeren sam da su u njegovim nogama još dvije sezone vrhunskog nogometa bez obzira na to što mu je 38 godina. Modrić sam nije dovoljan da Juventus premosti jaz između njega i uvjerljivog prvaka Intera, ali bi puno pomogao u tome - rekao je legendarni Boka.

Kako sam voli reći, igrao je za Hajduk i još neke klubove, ali i u njima je ostavio veliki trag. U Juventusu je odigrao tek jednu sezonu, zabio sedam golova i četiri puta asistirao u 33 utakmice, osvojio je Serie A i Interkontinentalni kup, ali navijači ga i dalje pamte. Bokšić smatra kako bi srpski napadač Dušan Vlahović najviše napredovao uz Modrića jer trenutno Juve nema vezne igrače koji su na toj razini.

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

- Dušan Vlahović je odličnoj formi ove sezone sa 17 golova. On je izvrstan napadač kojem su tek 24 godine. Dakle, ima još prostora za napredak. Dušan može postati vrhunski strijelac kao što je Haaland. Vlahović zabija manje od njega, ali nemojmo zaboraviti da je teže postizati golove u Italiji nego u Engleskoj. "Osim toga, napadač uvijek ovisi o suigračima. Ja sam igrao sa Zidaneom, Del Pierom, Vierijem, Jugovićem, Deschampsom, Conteom... dok Dušan igra u defenzivnom Juventusu, koji se muči stvoriti više prilika za gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'