Obavijesti

Sport

Komentari 30

Bolan krah Bilićevih 'čekićara': Arsenal im utrpao pet komada

Bolan krah Bilićevih 'čekićara': Arsenal im utrpao pet komada
2

Rezultat je puno oštriji od onoga što se događalo na terenu. West Ham je dugo bio ravnopravan, no na kraju se raspao i izgubio 1:5. Je li ovo mogući kraj Slavena Bilića na klupi West Hama?

VIDEO

Posljednju utakmicu subotnjeg djela programa 14. kola Premiershipa na Olimpijskom stadionu u Londonu odigrali su West Ham i Arsenal, a 'topnici' su na kraju slavili 5:1. 

VIDEO

Rezultat je puno oštriji od onoga što se događalo na terenu. West Ham je dugo bio ravnopravan, no na kraju se raspao i izgubio 1:5.

Prvu pravu priliku imali su domaćini u 19. minuti kada je Manuel Lanzini lijepo prošao kroz obranu Arsenala, ušao u šesnaesterac i pucao u lijevu stranu gola, ali mu je to Petr Čech obrano. 

U 24. minuti Ogbonna je pogriješio, a Alexis Sanchez mu ukrao loptu i sjurio se prema golu, zaobišao golmana i dodao loptu u sredinu gdje ju je Mesut Özil samo lagano pospremio u nebranjenu mrežu. 

Ostala je minimalna prednost za 'topnike' do kraja prvog poluvremena, a i u nastavku su se 'hammersi' dobro držali sve do kada je 'slavinu' otvorio Alexis Sanchez. 

Randolph je obranio nekoliko dobrih pokušaja Özila i Ramseyja, no Sanchez je u 72. minuti napravio sjajnu solo akciju i lijepo zabio u donji lijevi kut. Sanchez je u 80. sjajnim udarcem iz daljine povisio rezultat, da bi samo tri minute kasnije Payet s nekih 30 metara iz slobodnjaka uzdrmao prečku, a odbijenu loptu glavom u svom stilu zakucao Andy Carroll u svom povratku na travnjak. 

No, nije dugo trajalo veselje domaćina jer je samo minutu kasnije Alex Oxlade-Chamberlain savršeno primio loptu na rubu šesnaesterca, koju je poslao Özil, i lijepo zabio u donji desni kut za 1:4 na Olimpijskom stadionu. 

Nove dvije minute kasnije Chamberlain je 'izbacio' Sancheza, a ovaj je iz situacije koja je 'mirisala' na zaleđe zabio peti gol Arsenala. 

Je li ovo kraj Slavena Bilića na klupi West Hama? Situacija je, blago rečeno, užasna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju