Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Bolji su nego prije, ali bar smo dobili sve tučnjave'

'Bolji su nego prije, ali bar smo dobili sve tučnjave'
1

Druga utakmica polufinala doigravanja trajala je prakitčki pet minuta. U 4. minuti Gašper Krošelj primio je gol, koji inače ne prima ni na treningu

VIDEO

Nisu oni puno bolji od nas i znamo kako ih možemo pobijediti, bodrili su se hokejaši Medveščaka nakon poraza u Salzburgu. I koliko god se trudili, borili, bacali pred pakove i tukli s Austrijancima, ''medvjedi'' su trenutačno ipak slabiji od Salzburga i to nikoga ne smije biti sram priznati.
Sinoćnja druga utakmica polufinala doigravanja trajala je prakitčki pet minuta. Ryan Duncan se u 4. minuti cijelo ''stoljeće'' pripremao na udarac, opalio praktički s plave linije, a Gašper Krošelj primio je gol, koji inače ne prima ni na treningu. Nije se Medveščakov golman ni stigao sabrati, a Duncan je samo 78 sekundi kasnije zabio i drugi gol. I taj je velikim dijelom išao na dušu 23-godišnjeg golmana. Trener Ted Sator na led je poslao Roberta Kristana, koji je ''medvjede'' držao u igri koliko je mogao. Branio je sve, u nekoliko situacija ''skidao'' je i nemoguće, no povratka nije bilo.
- Ma, nije Gašper kriv. Pa on je praktički sam pobijedio Graz. Događa se – branio je svog kolegu Robert Kristan. I sam Krošelj je priznao krivicu.
- Žao mi je. Prvi gol je moj, ali kod drugog ništa nisam mogao.
No činjenica je da se od toga šoka Medveščak nije uspio oporaviti. Salzburg je lako održavao i postepeno povećavao prednost. Na kraju je završilo 5-1.
- Mi smo ''fajterska'' ekipa i vjerujem da ćemo se uspjeti izvući iz ovoga – rekao je kapetan Alan Letang, strijelac jedinog gola za Medveščak.
- Puno su bolji nego prije, ali barem smo dobili sve tučnjave -
duhovit je bio Mike Ouellette koji je ipak djelovao zabrinuto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju