Obavijesti

Sport

Komentari 43

Napoli osvojio trofej nakon šest godina! Pao Juve u finalu Kupa

Napoli osvojio trofej nakon šest godina! Pao Juve u finalu Kupa
7

Napoli je nakon šest godina osvojio trofej! U čvrstih i ratobornih 90 minuta nismo vidjeli gol, a u raspucavanju s bijele točke koncentriraniji su bili igrači Napolija koji su s konačnih 4-2 dobili Juve i osvojili talijanski Kup...

Gennaro Gattuso u zraku, a Cristiano Ronaldo sve promatra tužnim pogledom. Napoli je nakon šest godina i osvajanja Superkupa te također Kupa osvojio novi trofej nakon pobjede nad Juventusom! Posebno emotivno je osvajanje titule proživio trener Napolija kojem je sestra preminula prije nekoliko tjedana.

Utakmica je nakon 90 minuta završila bez golova, pa je pobjednik razriješen udarcima s bijele točke.

Kod Juventus su prva dva izvođača bila neprecizna. Udarac Paula Dybale je obranio Alex Meret, dok je Danilo pucao preko gola. S druge strane Lorenzo Insigne i Matteo Politano su bili precizni, pa je Napoli poveo s 2-0.

Za Juve su potom zabili Leonardo Bonucci i Aaron Ramsey, ali to nije bilo dovoljno jer su Nikola Maksimović i Arkadiusz Milik bili precizni za Napoli i veliko slavlje "Partenopea".  A nogometaši Juventusa su bili toliko neprecizni da Cristiano Ronaldo nije ni pucao na kraju.

Coppa Italia - Final - Napoli v Juventus

Jedino prethodno finale Coppa Italia između ovih momčadi bilo je 2012. godine, a Napoli je pobijedio rezultatom 2-0 zahvaljujući golovima Edinsona Cavanija i Mareka Hamšika.

Coppa Italia - Final - Napoli v Juventus

Napoliju je ovo šesti naslov pobjednika Kupa u desetom finalu, dok je Juve u 19. finalu doživio šesti poraz ostavši na rekordnih 13 titula.

Coppa Italia - Final - Napoli v Juventus

Nakon završetka Kupa, nastavlja se Serie A, a prve utakmice su na rasporedu ove subote.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FINALE TALIJANSKOG KUPA 21:00 , STADIO OLIMPICO, RIM
Napoli
4 : 2
Juventus
Sortiranje događaja
NAPOLI OSVOJIO KUP

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Napoli je osvojio trofej nakon šest godina čekanja. Milik je zabio posljednji penal za veliko slavlje svoje momčadi!

NAPOLI 3-2

Zabio je Ramsey, Napoli ima meč loptu! Milik će izvesti...

3-1 NAPOLI

Gooooooooool. Napoli ima 3-1, zabio je Maksimović. Napoli je na korak od osvajanja Kupa...

2-1 NAPOLI

Juve je zabio prvi gol iz penala, precizan je bio Bonucci.

2-0 NAPOLI

Goooooooooool. Na ruci je ovo imao Buffon, ali Politano je zabio za Napoli i odveo ih do velike prednosti. U teškoj situaciji je Juve, mogu li se izvaditi?

Komentari 43