Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
148 komentara

Policija je prekinula prosvjed Boysa, priveli vođu navijača

Pripadnici interventne policije oko 22 h su ispod zapadne tribine prekinuli prosvjed navijača Dinama iako je bio prijavljen i odobren. Jednog od vođe navijača su priveli

Daniel Kasap/Pixsell
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
148 komentara

Prosvjed Dinamovih navijača koji kampiraju ispod zapadne maksimirske tribine, prekinula je interventna policija. Iako je prosvjed prijavljen i odobren za 22 sata, jake snage MUP-a legitimirale su malobrojne Bad Blue Boyse koji nisu nisu remetili red i mir.

Policija je, nakon što je upitala tko je vođa prosvjeda, privela Tomu Glušića (predsjednik Kluba navijača BBB-a) kojeg su smjestili u 'maricu'.

Policajci su navijačima poručili da mogu nastaviti prosvjed ukoliko neće remetiti red i mir.

Inicijativa za Dinamo traži Mamićevu ostavku - 'Nećeš razbojniče'

S početkom u 18 sati podno zapadne maksimirske tribine započeo je prosvjed Inicijative Zajedno za Dinamo. Najvjerniji navijači Dinama okupljeni u Udrugu navijača Dinama, Klub navijača Bad Blue Boys te ostalih udruga građana NK Dinamo kampirat će do skupštine Dinama u utorak na kojoj se očekuje mjenjanje klupskog statuta.

Naglašavaju borbu za demokratski Dinamo te smjenjivanje izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića.

Nekoliko transparenata jasno je upućeno protiv Mamića, a ističe se onaj na kojem piše - 'Nećeš razbojniče'.

Vrhunac i najveći broj prosvjednika trebao bi se skupiti u utorak oko 18 sati. Mnogi će dotad prespavati u šatorima i vrećama za spavanje koje su donijeli sa sobom. 

'Jedan član - jedan glas'

Inicijativa Zajedno za Dinamo vodi se parolom 'Jedan član - jedan glas' po uzoru na Izborne skupštine demokratski uređenih europskih klubova poput Real Madrida, Barcelone i Schalkea koji se prikazuju u videu Inicijative. Traže pravo sudjelovanja članova Dinama u biranju tijela kluba.

Naši partneri pišu
Message