Obavijesti

Sport

Komentari 12

Braća blizanci i bivši komandosi čuvaju Ronalda: Zarađuju pravo bogatstvo i uvijek su uz njega

Braća blizanci i bivši komandosi čuvaju Ronalda: Zarađuju pravo bogatstvo i uvijek su uz njega

Zvijezda kao što je Cristiano Ronaldo uvijek je u centru pozornosti medija i javnosti gdje god da se pojavi, a kako bi njegova sigurnost bila maksimalna čuvaju ga bivši specijalci

VIDEO

Cristiano Ronaldo (37) jedan je od najpoznatijih nogometaša, ali i općenito sportaša, na svijetu. Gdje god da se portugalska zvijezda pojavi u javnosti izazvat će nevjerojatnu pažnju. 

Pokretanje videa...

specka ronaldo intervju o smrti sina i unitedu 01:06

Ronaldo je prošlog tjedna potpisao unosan ugovor sa saudijskim prvoligašem nakon što je više od mjesec dana bio bez kluba. U ponedjeljak u večernjim satima sletio je u Rijad gdje su mu Saudijci priredili spektakularan doček.

Al Nassr doveo je Portugalca za nevjerojatnih 200 milijuna eura godišnje čime je postao najplaćeniji sportaš svijeta, a tijekom trajanja ugovora zaradit će pola milijarde eura. 

Ronaldo i njegova obitelj u Rijadu će biti smješteni u raskošnoj vili od 14 milijuna eura, a za njihovu sigurnost brinut će dvojica zaštitara, braća blizanci Jorge i Sergio Ramalheiro. 

Portugalac već godinama živi pod njihovom zaštitom te ih smatra ljudima od apsolutnog povjerenja. Radi se o bivšim vojnicima specijalnih jedinica obučenih prema strogoj disciplini komandosa, koja podrazumijeva veliku samokontrolu kao i sposobnost donošenja odluka u vrlo kratkom vremenu. 

Njihov zadatak je paziti da ne dođe do nikakvog incidenta te moraju na vrijeme spriječiti potencijalnu opasnost ili sumnjivu aktivnost.

Ukratko, mjesta za pogreške nema, te su uvijek na korak ili dva od Ronalda. 

Čuvali su ga u Torinu kada je nastupao za Juventus, bili su s njim u Manchesteru, a sada nastavljaju suradnju u Rijadu.

Braća Ramalheiro svojevremeno su odrađivali mirovne misije u Afganistanu, a sada su Ronaldova sjena.

Čuvati planetarno popularnu zvijezdu zasigurno nije lagan zadatak, ali za to su itekako dobro plaćeni. Ronaldovi tjelohranitelji mjesečno zarađuju oko 800.000 eura što je ponuda koju nikako nisu mogli odbiti. 

Ronaldo out for Dinner

U lipnju prošle godine, Ronaldo je nakon naporne sezone bio s obitelji na ljetovanju u Mallorci gdje je trajektom prevezao dva luksuzna automobila iz vlastitog voznog parka, Među njima je i bio Bugatti Veyron kojeg je oštetio upravo jedan od blizanaca, odnosno njegovih zaštitara. 

Vozio je Ronaldov superluksuzni automobil, izgubio je kontrolu nad vozilom te se zabio u ogradu kuće. Na sreću, vozač je prošao bez ozbiljnijih ozljeda.  Automobilu od 1001 konjske snage, inače vrijednom 2,5 milijuna eura, najviše je stradao prednji dio karoserije, a policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila točan uzrok nesreće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika