Obavijesti

Sport

Komentari 10

Brady je odbio otići na prijem u Bijelu kuću zbog Ivanke Trump

Brady je odbio otići na prijem u Bijelu kuću zbog Ivanke Trump
1

Anthony Scaramucci, bivši direktor komunikacija u Bijeloj kući, tvrdi da je NFL zvijezda Tom Brady odbio ići na prijem kod predsjednika kako ne bi susreo Ivanku, s kojom je bio u vezi

VIDEO

Izgovarajući u intervjuu za portal TMZ svoju tezu, koja je snažno odjeknula u američkoj javnosti, Anthony Scaramucci, donedavni suradnik predsjednika Donalda Trumpa, dvaput je upotrijebio riječ "možda", što daje povoda sumnji u vjerodostojnost izgovorenog, ali koga briga za to... Amerikanci su u šoku, u nevjerici, nakon što su čuli priču o ljubavnoj vezi Toma Bradyja, quaterbacka New England Patriotsa, i Ivanke Trump, Prve Kćeri SAD-a.

Ivanka Trump leads a listening session with military spouses at the White House in Washington

Dakle, Patriotsi su osvojili Super Bowl, predsjednik je pozvao cijelu momčad na prijem u Bijelu kuću, a Brady, najveća zvijezda momčadi, ali i jedna od najvećih sportskih zvijezda u SAD-u uopće, nije se pojavio. Službeno je to obrazložio "obiteljskim razlozima", ali Scaramucci tvrdi kako je zapravo razlog bila ljubomora prekrasne manekenke Gisele Bündchen, Bradyjeve supruge. I ona je, tvrdi bivši Trumpov direktor komunikacija, znala za "kratku seksualnu vezu Ivanke i Toma tijekom 2009". Pa nije željela da se njezin suprug susreće s bivšom djevojkom, ljubavnicom ili kako se to već zove. Možda.

- Mislim da je ljubomora bila u igri - izjavio je Scaramucci pa pokušao to objasniti:

- Možda ga je željela zaštiti od neugodnih susreta pa se zato usprotivila Bradyjevoj posjeti Bijeloj kući. Možda je ranije nešto imao sa Ivankom ili s nekim drugim, tko zna.

Eto, tako je on to objasnio. S Ivankom ili s nekim drugim. Možda. A opet, čim se spomene Ivanka, dovoljno je zanimljivo da se priča zakotrlja, svim nedorečenostima usprkos. Dio sportaša odbijao je ići u posjet Trumpu zbog neslaganja s njegovom politikom, no to u Bradyjevu slučaju nije razlog, budući da je on pristalica Donaldove političke doktrine, što je pokazivao i tijekom kampanje.

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

Dakle, ostaje nam ili vjerovati Bradyju, odnosno obrazloženju o obiteljskim razlozima nedolaska, ili vjerovati Scaramucciju, odnosno priči o staroj ljubavi sportaša i predsjednikove kćeri. Ovo drugo je definitivno zanimljivija opcija... Iako, portal TMZ je u pokušajima da dođe do potvrde te priče došao samo do insajderskih informacija koje kažu da se Brady i Ivanka godinama poznaju, da su se i družili, ali ne i da su bili u vezi. Izvlači se iz naftalina i navodna Trumpova izjava kako su "Ivanka i Tom par iz snova", čime se pokušava dokazati da je i tata Donald znao za tu epizodu, ali i tu se priča vraća na naklapanja... Pa neka na tome i ostane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome