Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bravo, Sara! Luzar Smajić stigla do druge pobjede u KSW-u

Bravo, Sara! Luzar Smajić stigla do druge pobjede u KSW-u

Borba niti u jednom trenutku nije otišla u parter. Luzar Smajić pokazala je puno bolji boks i zasluženo stigla do druge pobjede pod okriljem poljskog KSW-a. Pobijedila je Baczynsku podijeljenom sudačkom odlukom

Hrvatska MMA borkinja Sara Luzar Smajić (4-1) stigla je do druge pobjede u KSW-u!

POGLEDAJTE VIDEO: Priča Sare Luzar Smajić

Pokretanje videa ...

Sara Luzar Smajić 02:02

Na KSW-u 69 u Varšavi u muha kategoriji pobijedila je podijeljenom sudačkom odlukom domaću predstavnicu Nataliju Baczynsku (6-2). Poljakinja je prije meča s Luzar Smajić imala šest pobjeda u nizu.

Nakon pobjede u devetom mjesecu prošle godine, u debiju u poljskoj organizaciji protiv Aitane Alvarez, Sara Luzar Smajić došla je do novog slavlja. 

Baczynska je odmah na početku borbe zauzela sredinu kaveza, ali Luzar Smajić bila je opuštena. Pokazala je puno bolji boks, lijepo se kretala i pogađala. Baczynska je uglavnom prijetila iz kontre.

Bila je to tijesna prva runda, ali Luzar Smajić imala je više značajnih udaraca. U drugoj rundi slična priča. Poljakinja je Zagrepčanku pokušala ugroziti kickovima, ali Sara nije posustajala.

U trećoj rundi Sara je ubacila u brzinu više, pokušala i ona nekoliko puta kickovima. Borba niti u jednom trenutku nije otišla u parter. Tim je završnim pritiskom hrvatska borkinja vjerojatno pridobila naklonost dijela sudaca.