Obavijesti

Sport

Komentari 0

Brazil smije izgubiti, ali nikad od Argentine

Brazil smije izgubiti, ali nikad od Argentine
4

Argentina je po imenima jača, no Brazil pobjeđuje, najavili su finale Copa Americe Dinamovi Brazilci Etto, Carlos i Sammir

VIDEO

U nedjelju u 23 sata u finalu Copa Americe igrat će Brazil i Argentina. Najveći južnoamerički derbi. - Brazil smije izgubiti od svih, baš od svih. Samo ne od Argentine - počeo je Etto, a Sammir i Carlos, kimnuli glavama. - Argentinci igraju strašno grubo, tuku cijelo vrijeme i ne daju Brazilcima da razviju igru. Pametno, jer bi u protivnom uvijek gubili. Sjetite se Almeyde, Simeonea... Kakvi grubijani - priča Carlos. Brazilske zvijezde Kaka i Ronaldinho nisu stigli, tražili su odmor nakon sezone. Argentinci su kompletni, ne osjećaju umor. - Mislim da to ljude u Brazilu dosta živcira, jer su i Argentinci u velikim klubovima, a ipak su svi tu. To je prilika za mlađe da se dokažu, jer svi znamo kako igraju Kaka i Ronaldinho - kaže Etto. - Nema veze, tu je Robinho. On će odlučiti derbi - ubacio se Sammir. Brazil je krenuo porazom od Meksika, mediji su kritizirali izbornika Dungu i igru. - Uvijek je to tako. Svi pričaju da je Brazil loš, da nema momčad, da se provlače, a uvijek su u finalu. I ovaj put su ga svi otpisali, a gledajte gdje su - tvrdi Etto. U napadu igra Robinho, zabio je šest golova, ostali stagniraju. - Siguran sam da bi Eduardo mogao igrati u Brazilu. Ako igraju napadači iz CSKA (Vagner), Šahtara (Elano) može i Dudu - Ettovo je mišljenje. Dan prije utakmice, u Brazilu je već počela ludnica. Slavi se na trgovima, pleše, pjeva. - Entuzijazam je ogroman. Teško je opisati kakva je sada atmosfera u Brazilu, to morate doživjeti. Kako se utakmica bliži, bit će sve luđe - rekao je Carlos. - Pivo, samba i pobjeda - ubacio se Etto i dodao: To je nakraći opis. ROBINHO JE PRAVI VOĐA MOMČADI Dok je neupitni lider Argentine, kapetan Javier Zanetti, Brazilci ga još uvijek traže. - Hm, pa Robinho. Mislim da je sada on pravi vođa momčadi. I bit će još dugo - kaže Carlos. NAJTEŽE JE BITI IZBORNIK BRAZILA Ne bi bio Dungi u koži. Nacija uvijek očekuje prvo mjesto, ništa ispod. Sad su u finalu, što je već veliki uspjeh, no ako izgube sve pada u vodu. Porazi se teško praštaju, jako teško - ispričao je Etto. KAKAV PORAZ, O TOME NITKO NE RAZMIŠLJA Siguran sam da će pobijediti Brazil, jer se protiv Argentinaca uvijek “napale”. Nitko ne sumnja u neuspjeh. Poraz? Joj, ne daj Bože. Pokušavam uopće ne misliti o tome - kaže Sammir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome