Obavijesti

Sport

Komentari 21

Brbić ga hvali: Vučević ima ogromne zasluge za sve ovo

Brbić ga hvali: Vučević ima ogromne zasluge za sve ovo
1

SLOŽIO MOMČAD Insajderi kažu da se Goran Vučević, sportski direktor Hajduka, nije slagao s Igorom Tudorom i da je odahnuo kad je ovaj napokon otišao iz kluba

VIDEO

Sad kad se dijele pohvale, gužva je u prvim redovima. A kad je trebalo podnijeti kritiku, svi su se skrivali. Tako je svugdje pa i u Hajduku.

Kritike zbog angažmana Kurbanova, Vasilja, Mezge, Jôa ili Ranilovića trpio je isključivo sportski direktor Goran Vučević. A danas, kad Hajduk sjajno gura u Europi s ‘drugoligaškim’ ili čak trećeligaškim igračima dovedenima bez odštete (Ohandzom, Jeffersonom, Tudorom, Pejićem, evo sad i Juranovićem)... Vučevića malo tko više i spominje.

Zbog uvreda i prijetnji njemu i obitelji, Vučević se na kraju prošle sezone povukao iz javnosti. Izbjegava novinare, ne daje izjave, no zato ga je otvoreno pohvalio predsjednik kluba Marin Brbić.

- Goran je odradio sjajan posao u ovom prijelaznom roku, on je ‘prepoznao’ i doveo i Ohandzu, i Jeffersona, i ove naše domaće prinove, a dovršio je i posao s Milićem... - kazao nam je jučer Brbić.

Razlika u kvaliteti igrača koje je Hajduk doveo u prošloj i ovoj sezoni je drastična, a oni koji bolje poznaju situaciju, tvrde kako je jedini razlog loša komunikacija Vučevića s bivšim trenerom Tudorom.

- Za razliku od lani, ove je godine Vučević pripremao i slagao momčad sam, jer Hajduk nije imao trenera, a lani je sve morao dogovarati s Tudorom - tvrde nam ljudi bliski sportskom direktoru.

Jeffersona je Vučević otkrio u Portugalu, Ohandzu u Sesvetama, Kiša je vratio iz Zavrča, Pejića, Juranovića, Tudora, Bašića pronašao je u niželigaškim zagrebačkim klubovima... I pogodio. Još ako proigraju Radčenko, Bilji, te Argentinac Velázquez i Hrvoje Milić, koji je jučer potpisao trogodišnji ugovor s Hajdukom...

- Sretan sam što je napokon sve gotovo, što sam se vratio u voljeni klub, i jedva čekam obući bijeli dres i pomoći suigračima da izborimo što bolju poziciju u HNL-u, te da se plasiramo u Europsku ligu - kazao je Milić, koji bi odmah mogao uskočiti u momčad.

- Trenirao jesam, koliko sam spreman i kad ću igrati, vidjet ćemo u dogovoru s trenerom. Nisam se vratio da nešto napravim na brzinu, želim dobro igrati u kontinuitetu i nametnuti se izborniku Kovaču za EP u Francuskoj sljedeće godine. Lakše ću to napraviti dobrim igrama u mom Hajduku, nego u srednje jakim klubovima u Turskoj i Rusiji koji su me također željeli dovesti - zaključio je Milić.

S argentinskim defenzivcem Velázquezom i Milićem na lijevom boku Hajduk je “pokrpao” rupe koje su se otvorile zbog silnih problema s ozljedama. Burić će imati Milića na raspolaganju već za prvu utakmicu "play-offa" Europske lige s Liberecom. Lijevi bek više nije pozicija gdje je Hajduk ‘tanak’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao