Obavijesti

Sport

Komentari 90

Brbić: Nisam zadovoljan, HNS očito nije u potpunosti iskren

Brbić: Nisam zadovoljan, HNS očito nije u potpunosti iskren
5

HNS je ovom odlukom pokazao nedostatak dobre volje za poboljšavanje odnosa s Hajdukom, očekivao sam da će nam vratiti bodove, rekao je predsjednik Hajduka...

VIDEO

Predsjednik Hajduka Marin Brbić razočaran je odlukom arbitraže HNS-a, koja mu je umanjila kaznu s godine na četiri mjeseca zabrane obavljanja dužnosti u nogometu. Brbić smatra kako je, osim smanjivanja njegove kazne, trebalo ublažiti i onu kojom je Hajduk kažnjen oduzimanjem tri boda.

- Nisam zadovoljan, HNS je ovime pokazao nedostatak dobre volje za poboljšavanje odnosa s Hajdukom. Za ovaj prekršaj zapriječena je kazna oduzimanja jednog od šest bodova, a obzirom da je ovo prvi ovakav slučaj, time i prva naša kazna, očekivao sam da će nam smanjiti i taj dio. No očito da HNS nije u potpunosti iskren kad je u pitanju najava kako žele uspostaviti bolje odnose s našim klubom - rekao je Brbić.

Proteklog tjedna čelnici Hajduka nisu se oglasili povodom kazne od četiri utakmice zabrane igranja za Avdiju Vršajevića, no i tada se razmatrala mogućnost slanja prigovora na tako drastičnu kaznu, poglavito u svjetlu što je Avdija prijavljen za pokušaj napada na suca, dok je trener Dinama Zoran Mamić objema rukama naguravao suca Marija Strahonju nakon utakmice s Rijekom te je za to dobio samo tri tisuće kuna kazne. 

Očito je kako će se nakratko poboljšani odnosi između Hajduka i HNS-a ovim ponovno zaoštriti, odnosno na prvom sljedećem sastanku sigurno će biti riječi i o ovoj temi. 

Priopćenje HNS-a:

Arbitraža Hrvatskog nogometnog saveza u petak je odlučivala o zahtjevima za preispitivanje odluke Disciplinskog suca MAXtv Prve lige o kažnjavanju HNK Hajduk, predsjednika Uprave HNK Hajduk Marina Brbića i članova Nadzornog odbora HNK Hajduk Ljube Pavasovića Viskovića, Nikole Koceić Bilana, Vjekoslava Hrabara i Ante Majića.

Zahtjevi HNK Hajduk i članova Nadzornog odbora su odbijeni te izrečene kazne ostaju na snazi. Zahtjev predsjednika Uprave Marina Brbića je djelomično usvojen te je kazna s jedne godine zabrane obavljanja funkcija u nogometu smanjena na četiri mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...