Obavijesti

Sport

Komentari 49

'Brbiću, deratiziraj poljudsku ložu u kojoj je sjedio Mamić'

'Brbiću, deratiziraj poljudsku ložu u kojoj je sjedio Mamić'
3

Ukazanje nepravomoćno osuđenog sportskog direktora Dinama Zorana Mamića u svečanoj loži Poljuda tijekom derbija nije najbolje leglo navijačima Hajduka koji zbog toga prozivaju Marina Brbića...

VIDEO

Ukazanje nepravomoćno osuđenog sportskog direktora Dinama Zorana Mamića u svečanoj loži Poljuda tijekom derbija nije najbolje leglo navijačima Hajduka. Pogotovo nakon još jednog sudaranja sa surovom realnošću odnosa u HNL-u, s kojom su se Marin Brbić i Mario Stanić sudarili danas u prostorijama HNS-a, na sastanku na kome su neuspješno pokušali izlobirati vraćanje ugašene Udruge prvoligaša. Dobrom dijelu navijača Hajduka nikako nije prihvatljiva Hajdukova popustljivost prema krovnoj kući hrvatskog nogometa, kao ni 'gandijevska' politika kojom klub vodi Marin Brbić...  I to mu se ne libe javno reći.

Tako su danas na društvenim mrežama osvanule i brojne poruke kojima se osuđuje rad predsjednika Brbića, koji je danas 'proslavio' godinu dana na čelu kluba u svom drugom mandatu. Hajduk je u tom razdoblju potpisao najranije ispadanje iz Europe i Kupa, na ogromnom je bodovnom zaostatku za vodećim Dinamom, no više od poraznih rezultata navijači predsjedniku zamjeraju mlaku 'vanjsku politiku'.  

''Nakon tajnog sastanka sa HNS-om, predsjednik Hajduka Marin Brbić danas je imao službeni sastanak sa HNS-om i predstavnicima klubova po pitanju udruge prvoligaša. Sve je propalo u vodu, Hajduk je opet nasamaren, a ljudi koji nas prave budalama i koji su osuđeni za gospodarski kriminal uredno sjede u loži na Poljudu. Di van je Hajdučki dišpet i prkos moćnome? Sramota...'' poručili su predsjedniku Brbiću navijači iz Društva prijatelja Hajduka iz Kölna.

[POKAŽITE GARD I MIŠIĆE ILI ODLAZITE] Nakon tajnog sastanka sa HNS-om, predsjednik Hajduka Marin Brbić danas je imao...

Objavljuje DPH KölnPetak, 6. ožujka 2020.

Šibenski DPH otišao je i korak dalje:  

A šta bi Meštar reka na ovo...moj Marine...?
Poštovani predsjedniče HNK Hajduk Split, da ste kojim slučajem išli u pakao kod crnoga vraga na pregovore sa zahtjevom da vrag više ne loži vatru, imali bi više šanse nego šta ste je imali sada kad ste išli pregovarati sa četnicima iz Valjeva o udruzi prvoligaša.
Molimo Vas da se napokon okrenemo nama samima, gradite zajedništvo između navijača, ne radite raskol, u svojoj burnoj povijesti Hajduk je uvik zna izabrati stranu, krajnje je vrime da krenemo OŠTRO I BEZ KOMPROMISA u borbu protiv tiranina i ugnjetavača, bez obzira koliko oni bili jaki, ako dosadašnje metode nisu urodile plodom, i ne znate kako dalje, pitajte nas, imamo mi mnoštvo ideja.
Isto tako, gospodine predsjedniče Marine Brbiću, molimo Vas da zovete ekipu iz Ciana da napravi DDD (dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju) svečane lože, prijeko joj je potreban taj tretman.
S poštovanjem prema instituciji predsjednika Hajduka,
Upravni Odbor DPH Šibenik

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara