Obavijesti

Sport

Komentari 1

Brekalo bez minute u plasmanu Fiorentine u polufinale kupa, Chelsea izgubio od drugoligaša

Brekalo bez minute u plasmanu Fiorentine u polufinale kupa, Chelsea izgubio od drugoligaša

Fiorentina je drugu godinu zaredom došla do polufinala, a za plasman u svoje drugo uzastopno finale će igrati protiv pobjednika dvoboja Milana i Atalante

VIDEO

Nogometaši engleskog drugoligaša Middlesbrougha pobijedili su londonski Chelsea s 1-0 u prvoj utakmici polufinala Carabao Cupa.

U dvoboju odigranom na stadionu Riverside jedini pogodak postigao je Hayden Hackeny u 37. minuti nakon odlične akcije domaće momčadi.

Gol pogledajte OVDJE.

Carabao Cup - Semi Final - First Leg - Middlesbrough v Chelsea

Iako je gostujuća momčad bila nadmoćna u svim statističkim pokazateljima, nije uspjela doći do pogotka koji bi izabranicima Mauricija Pochettina olakšao posao u uzvratnoj utakmici, a ona će biti odigrana 23. siječnja (21 sat) na Stamford Bridgeu.

Drugi polufinalni par čine Liverpool i Fulham, a prvi dvoboj će biti odigran u srijedu (10. siječnja), s početkom u 21 sat.

Nogometaši Fiorentine prvi su polufinalisti Kupa Italije, a do pobjede protiv Bologne pred svojim navijačima došli su u raspucavanju s 11 metara, nakon što u osnovnih 90 minuta i produžetku nije bilo pogodaka.

Odluka o pobjedniku pala je u petoj seriji raspucavanja, kad je branič Bologne i austrijske reprezentacije Stefan Posch poslao loptu preko grede, a Francuz Maxime Lopez bio i peti uspješni izvođač za domaću momčad koja je tako slavila s 5-4.

Penale pogledajte OVDJE.

Nikola Moro je od 87. minute igrao za Bolognu, dok je Josip Brekalo ostao na klupi za pričuve domaće momčadi u iščekivanju transfera u Dinamo.

Fiorentina je drugu godinu zaredom došla do polufinala, a za plasman u svoje drugo uzastopno finale će igrati protiv pobjednika dvoboja Milana i Atalante, koji će biti odigran u srijedu (10. siječnja) na San Siru, s početkom u 21 sat.

Prije toga će od 18 sati u rimskom derbiju na Olimpicu igrati Lazio i Roma. Bolji iz tog dvoboja će za plasman u finale igrati protiv pobjednika posljednje četvrtfinalne utakmice u kojoj će u četvrtak (11. siječnja), od 21 sat, Juventus u Torinu ugostiti Frosinone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše