Obavijesti

Sport

Komentari 78

Britanci optužili prvog igrača svijeta: "Đoković je glumac..."

Britanci optužili prvog igrača svijeta: "Đoković je glumac..."
10

Đoković je protiv Murraya na trenutke izgledao kao pijanac na rolama, a onda bi za nekoliko minuta bio nevjerojatno spreman. Kralj drame, ha?, piše novinar Guardiana

VIDEO

Britanski mediji optužili su Novaka Đokovića da je glumac. Srpski tenisač pobijedio je Andyja Murraya u finalu Australian Opena. Mediji na Otoku smatraju da je za lošu predstavu Murraya djelomično zaslužna i sjajna Đokovićeva gluma u zadnja dva seta.

- Ostao je gorak okus nakon glumatanja u Melbourneu. Andy Murray napustio je teren bez da je shvatio kako se Đoković od povrijeđenog igrača u samo nekoliko minuta pretvarao u čudesnog igrača. Ovakva gluma je česta u juniorskim turnirima, ali ima je i u finalima grand slamova - napisao je novinar Telegrapha.

Đoković je u trećem setu izgledao kao da ga muči ozljeda noge. To je nekoliko puta gestama pokazao. No onda se čudesno vratio. Murray se nije ni snašao. Pitali su Britanca smatra li da je Novak to napravio s ciljem, Andy je odgovorio:

- Ne znam, ako je u pitanju bio grč. Čudesno se oporavio, jer od toga se stvarno teško oporaviti i igrati tako dobro kao što je on igrao. Nevjerojatno se kretao na kraju trećeg seta. Ja sam kriv što sam dopustio da mi to poremeti koncentraciju - rekao je Murray.

Engleski novinari odlaze korak dalje.

- Đoković je izgledao kao pijanac na rolama, a onda bi za nekoliko minuta bio nevjerojatno spreman. Kralj drame, ha? - piše novinar Guardiana.

Đoković i Murray znaju se preko 15 godina, igrali su jedan protiv drugoga još kao klinci, no ovo je sigurno "ohladilo" njihov odnos. Murray je čestitao Đokoviću tek drugog dana, kad je sve prespavao.

- Ako je Andy spreman, razgovarat ćemo. Nemam što sakriti. Nisam od onih koji se pretvaraju, a Andyja poštujem - rekao je Novak.

REUTERS/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...