Obavijesti

Sport

Komentari 23

Broz asistirao u pobjedi Intera, Perišić igrao uz velike bolove...

Broz asistirao u pobjedi Intera, Perišić igrao uz velike bolove...
1

Inter je nakon primljenog gola još odlučnije krenuo u napad, a jedan od najraspoloženijih igrača bio je Perišić, koji je u 35. minuti dobro pucao, ali nije zabio. Igrao je i ozlijeđen...

VIDEO

U 24. kolu talijanske Serie A, Inter je na Giuseppe Meazzi pobijedio Bolognu s 2:1, a 'nerazzurri' prekinuli negativnog niza od čak 10 utakmica bez pobjede.

U početnom sastavu Intera našli su se oba hrvatska reprezentativca, Marcelo Brozović te Ivan Perišić koji je igrao sa ozlijeđenim ramenom do kraja utakmice u jakim bolovima.

Inter je odlično krenuo te već u drugoj minuti poveo preko Edera koji je iskoristio sjajnu povratnu loptu Brozovića. Ederov pogodak u 91. sekundi bio je najbrži Interov pogodak u ligi još od veljače 2007. godine kada je protiv Chieva zabio Adriano.

Brozović je u 11. minuti imao sjajnu priliku da i sam postigne gol, ali je njegov udarac glavom bio neprecizan.

No, u 25. minuti Bologna je stigla do izjednačenja kada je Mirandinu grešku iskoristio bivši Interov igrač Rodrigo Palacio. Inter je nakon primljenog gola još odlučnije krenuo u napad, a jedan od najraspoloženijih igrača bio je Perišić, koji je u 35. minuti dobro pucao, ali je njegov udarac obranio Mirante.

Inter je nastavio nizati šanse i na otvaranju drugog poluvremena. Prvo je D'Ambrosio pogodio gredu u 49. minuti, a već u sljedećem napadu Skriniarev udarac glavom je prošao malo iznad vrata Bologne. U 54. minuti Perišićev udarac glavom otišao je iznad gola.

Pet minuta kasnije iz igre je izašao Brozović kojeg je zamijenio Brazilac Rafinha. I onda je konačno u 63. minuti Inter ponovno došao do vodstva, a prvijenac u dresu 'nerazzurra' zabio je  19-godišnji Yann Karamoh.

Posao Interu u današnjoj utakmici olakšao je Mbaye koji je u razmaku od samo četiri minute dobio dva žuta kartona. No, Bologna je u 88. minuti bila vrlo blizu izjednačenja, ali udarac Palacija sjajno je obranio Handanović. Još jedan crveni karton za Bolognu dobio je Masina u 95. minuti.

Inter je s tri boda iskoristio poraz Lazija te je Spallettijeva momčad zauzela treće mjesto s dva boda prednosti ispred momčadi iz Rima.

Strinić nije igrao

Sampdoria je na domaćem terenu s 2:0 pobijedila Veronu za koju je svih 66 minuta odigrao Bruno Petković. Igrači Marca Giampaola bili su bolji cijelo prvo poluvrijeme, ali nisu uspjeli postići pogodak.

No, već na samom otvaranju drugog dijela, u 50. minuti pogodak glavom postigao je Barreto. U 86. minuti svoj 16. pogodak sezone zabio je Quagliarella koji je bio precizan s bijele točke. Ivan Strinić nije ulazio u igru.

Torino je slavio protiv Udinesea s 2:0, a prvi pogodak na utakmici zabio je N'Koulou u 32. minuti nakon ubačaja iz kuta kojeg je izveo Iago Falqué. Konačan rezultat u 66. minuti postigao je Belotti na asistenciju De Silvestrija. Stipe Perica je u igru ušao u 54. minuti, a Andrija Balić je cijeli susret odgledao s klupe.

Genoa je pogotkom u 91. minuti došla do sva tri boda na gostovanju kod Chieva, a jedini pogodak na utakmici postigao je Laxalt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'