Obavijesti

Sport

Komentari 185

Bruno Marić dao ostavku na mjestu instruktora za VAR!

Bruno Marić dao ostavku na mjestu instruktora za VAR!
2

Bruno Marić je nakon zahtjeva koje je Hajduk dao HNS-u podnio ostavku na mjestu šefa VAR-a u Hrvatskoj. Iako sam tvrdi da ne odlazi zbog Hajduka, činjenica je da se povukao nakon pritiska koji su stigli s juga...

VIDEO

Bivši nogometni sudac Bruno Marić dao je u srijedu ostavku na mjesto instruktora za VAR, samo dan nakon što je medijima predstavio uvođenje VAR-a u HNL sljedeće sezone.

- Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava javnost kako je Bruno Marić podnio ostavku na mjesto HNS-ovog instruktora za pomoćne video suce (VAR).

Marić je pisanim putem obavijestio rukovodstvo HNS-a kako podnosi ostavku na mjesto VAR instruktora Hrvatskog nogometnog saveza.

Hrvatski nogometni savez zahvaljuje Mariću na dosadašnjem doprinosu i uloženom radu u projektu uvođenja VAR-a u hrvatski nogomet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
HNS predstavio VAR koji će se iduće sezone koristiti u HNL-u
HNS predstavio VAR koji će se iduće sezone koristiti u HNL-u

Naravno, oglasio se i Bruno Marić...

Poštovani,

Iza nas je vrlo uspješnih osam mjeseci rada na projektu VAR Hrvatska. Iza nas je zagrebački posjet Davida Elereya najvećeg autoriteta na svijetu kada je VAR tehnologija u pitanju. Iza nas je vrlo važna medijska prezentacija VAR tehnologije, koja će hrvatskom nogometu donijeti podršku, mir, povjerenje, ali rekao bih i pomirenje!

Ispred nas je još mukotrpnog rada na pripremi uvođenja VAR tehnologije koju očekujemo u veljači 2020. godine na svim utakmicama HNL-a.

Ali svim srcem se nadam, da je ispred nas i utakmica hrvatske reprezentacije u Splitu koji žudi za reprezentativnim nogometom, ali i cijela Hrvatska želi da reprezentacija igra u Splitu. Divna publika u svim gradovima gdje je igrala naša reprezentacija, sigurno želi da Split svojom prepoznatljivom mediteranskom emocijom opjeva barem jednu kvalifikacijsku pobjedu naših srebrnjaka.

Obzirom da sam u medijskim napisima mogao prepoznati natruhe smetnje odigravanju utakmice u Splitu, zbog moje funkcije u VAR instruktora podnosim ostavku na to mjesto. Podnosim ostavku ponosan na svoj rad VAR Instruktora, ali i na ono što ostavljam onome tko će me naslijediti.

Posebno napominjem kako podnosim ostavku isključivo zbog Hrvatske i hrvatskog nogometa. Ne, ne odlazim zbog pritiska, ne odlazim zbog hejtera, ne odlazim jer sam umoran. Odlazim jer sam najnagrađivaniji sudac u Hrvatskoj i imam odgovornost prema nogometu. Moju ostavku nije tražio niti Savez, niti HNK Hajduk, ali u medijskom prostoru u ovom trenutku ne smije postojati niti zrnce negative kada je nogomet i reprezentacija u pitanju.

Koristim priliku da se zahvalim Izvršnom odboru HNS-a, Izvršnom direktoru Marijanu Kustiću, Predsjedniku KNS HNS Anti Kulušiću, mojim nogometnim sucima i svima koji su me podržavali! Naravno, ostajem na raspolaganju ako me hrvatski nogomet treba i vidimo se u Splitu na utakmici Hrvatska – Mađarska!

Najbolji hrvatski nogometni sudac Bruno Marić iz Daruvara

Podsjetimo, krajem travnja predstavnici Hajduka i Splita sastali su se s izvršnim direktorom HNS-a Marijanom Kustićem. Obje strane su bile zadovoljne nakon razgovora. Kako doznajemo, Hajduk je na sastanku zahtijevao i Marićevu ostavku na sve funkcije u sudačjkoj organizaciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića