Obavijesti

Sport

Komentari 26

Bruno Marić: Griješio sam, ali moja savjest je čista...

Bruno Marić: Griješio sam, ali moja savjest je čista...
1

'Istina je, osumnjičenik sam, nisam svjedok. Blati se utakmica, derbi i cijela Hrvatska. Suđenju ću se vratiti, ali nadam se da ću imati isti tretman'

VIDEO

Djelitelj pravde sporne Kup utakmice Dinama i Hajduka iz 2009. godine. Bruno Marić sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare u kojoj je ponovno odbacio optužbe o namještanju utakmice. U Rusanovu 13 došao je u pratnji odvjetnika Vladimira Gredelja, no u sat vremena nisu otkrili ništa spektakularno što bi moglo zanimati javnost.
- Da, nedvojbeno je, griješio sam na utakmici. Ali nisam napravio grešku koja bi utjecala na ishod utakmice, niti greške kojima bih lažirao utakmicu. Moja je savjest čista - rekao je sudac Marić i potvrdio status osumnjičenika.
- Istina je, osumnjičenik sam, nisam svjedok. Blati se utakmica, derbi i cijela Hrvatska. Danas sam čuo na radiju da Hrvatsku u svijetu znaju kao zemlju odličnih igrača, ali i po lažiranju utakmica.
Podršku su mu pružili predsjednik sudačke komisije HNS-a Stjepan Djedović, ali i Tomislav Ivić koji je pohvalio Marićevo suđenje.
- Odmah sam nazvao svoga šefa Djedovića koji mi je dao podršku. I nisam znao da neću kasnije utakmice suditi. Nikad mi službeno nije ništa rečeno. Puno sam pohvala dobio od Tomislava Ivića koji je rekao da je suđenje bilo fenomenalno uz određene greške - kazao je Marić te se osvrnuo na sporne situacije na Maksimiru.
- Moja najveća greška je što nisam isključio Mandžukića, ali to nije utjecalo na ishod utakmice. Liniću bih opet pokazao drugi žuti, ali da se ponovo rodim, ne bih opet sudio tu utakmicu.
Marića su zasmetali napisi Sportskih novosti.
- Nakon vaših naslova i tekstova sam postao osumnjičenik - podigao je glas Marić te je najavio povratak suđenju.
- Nadam se da ću imati isti tretman kao i drugi suci. Za ovo neću odgovarati jer nemam nikakve veze. Kad bih imao išta za skrivati, ne bih ovako javno i slobodno govorio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja