Obavijesti

Sport

Komentari 5

Brusi se ljevica za Katar: Sosa asistirao za pobjedu u 98.!

Brusi se ljevica za Katar: Sosa asistirao za pobjedu u 98.!

Stuttgart je golom u 98. minuti Mavropanosa pobijedio na domaćem terenu Herthu 2-1. Bila je to tek treća ligaška pobjeda u sezoni Stuttgarta, a asistent za pobjednički pogodak bio je hrvatski reprezentativac Borna Sosa

VIDEO

Nogometaši Bayerna uvjerljivo su na svojoj Allianz Areni, u dvoboju 14. kola Bundeslige, svladali Werder 6-1 i time dodatno učvrstili prvo mjesto na ljestvici.

Utakmica je riješena već nakon prvog poluvremena kada su Bavarci imali prednost od 4-1. Prvo ime susreta bio je Serge Gnabry koji je postigao polovicu Bayernovih pogodaka, dok su po jedan dodali Musiala, Goretzka i 17-godišnji Tel. Na drugoj strani jedini je strijelac bio Jung.

Bayernu je ovo bila ukupno deveta pobjeda u nizu, u svim natjecanjima (Bundesliga, DFB Pokal i Liga prvaka), odnosno, peta u domaćem prvenstvu. Josip Stanišić nije konkurirao za ovaj dvoboj, dok Gabriel Marušić nije ulazio u igru za Bayern.

Bundesliga - VfB Stuttgart v VfL Bochum

Stuttgart je golom u 98. minuti Mavropanosa pobijedio na domaćem terenu Herthu 2-1. Bila je to tek treća ligaška pobjeda u sezoni Stuttgarta, a asistent za pobjednički pogodak bio je hrvatski reprezentativac Borna Sosa. Sjajna ljevica opet je zabljesnula i to u posljednjim sekundama. Izbrusio ju je praktički do savršenosti, a igrači već znaju gdje će lopta kada ju on lansira u šesnaesterac. 

Bila mu je to peta asistencija u sezoni i nalazi se pri samom vrhu. Kolo Muani iz Eintrachta ima dvije asistencije više. 

Asistenciju možete pogledati OVDJE 

Prije toga je Stuttgart poveo već u trećoj minuti golom Guirassyja, dok je u 19. izjednačio Lukebakio. Stuttgart je skočio na 13. mjesto ljestvice. Za berlinsku momčad od 61. minute je zaigrao Ivan Šunjić.

Treću pobjedu u sezoni upisao je i Bochum svladavši Borussiju (M) 2-1. Poveo je domaćin 2-0 golovima Antwi-Andjeija i Hoffmana u prvih jedanaest minuta. Borussia (M) je smanjila u 62. golom Plee, a u 82. je i izjednačila, no nakon oglašavanja VAR-a pogodak za 2-2 je poništen.

Ostale utakmice ovog kola odigrat će se u srijedu, a sastaju se Koeln - Bayer, Leipzig - Freiburg, Union Berlin - Augsburg, Eintracht - Hoffenheim i Schalke - Mainz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe