Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Bryant 'pokorio' i Hollywood: Velikan Lakersa dobio Oscara!

Kobe Bryant dobio je još jedno veliko priznanje. U košarci je osvojio sve, a sad je dobio i Oscara. Za svoj uradak 'Dear Basketball' osvojio je Oscara u kategoriji kratkog animiranog filma

90th Academy Awards - Oscars Backstage - Hollywood
Foto: MIKE BLAKE
4 komentara

Sad imam sve, nasmijao se Kobe Bryant nakon što je na 90. dodjeli Oscara dobio zlatni kipić. Košarkaški velikan je tako "pokorio" i filmsku industriju i Hollywood.

- Ne znam je li ovo moguće. Mi košarkaši bismo trebali samo šutjeti i driblati. Ali drago mi je da radimo i malo više od toga. Osjećam se bolje nego kada sam osvajao NBA prsten, kunem vam se - rekao je Bryant nakon što je osvojio Oscara za svoj uradak 'Dear Basketball' u kategoriji kratkog animiranog filma.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vi ste moja inspiracija - poručio je Kobe nakon trijumfa na dodjeli Oscara svojoj supruzi Vanessi i svojim trima kćerima.

Kobe je kao izvršni producent filma dobio Oscara iz ruku zvijezde 'Ratova zvijezda' Marka Hamilla. Bio je to za bivšeg igrača Los Angeles Lakersa poseban trenutak.

90th Academy Awards - Oscars Governors Ball - Hollywood | Autor: MARIO ANZUONI Foto: MARIO ANZUONI

Kobe Bryant je pet puta bio NBA prvak, dvaput je osvojio olimpijsko zlato, a sad se dokazao i kao majstor u filmskoj indsutriji.

Sam film snimljen je po pismu koje je Bryant napisao i objavio 2015. godine, kada je najavio odlazak u košarkašku mirovinu. Traje šest minuta. Kobe je, naravno, dobio zasluženi pljesak.

Naši partneri pišu
Message