Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bryant 'pokorio' i Hollywood: Velikan Lakersa dobio Oscara!

Bryant 'pokorio' i Hollywood: Velikan Lakersa dobio Oscara!
7

Kobe Bryant dobio je još jedno veliko priznanje. U košarci je osvojio sve, a sad je dobio i Oscara. Za svoj uradak 'Dear Basketball' osvojio je Oscara u kategoriji kratkog animiranog filma

VIDEO

Sad imam sve, nasmijao se Kobe Bryant nakon što je na 90. dodjeli Oscara dobio zlatni kipić. Košarkaški velikan je tako "pokorio" i filmsku industriju i Hollywood.

- Ne znam je li ovo moguće. Mi košarkaši bismo trebali samo šutjeti i driblati. Ali drago mi je da radimo i malo više od toga. Osjećam se bolje nego kada sam osvajao NBA prsten, kunem vam se - rekao je Bryant nakon što je osvojio Oscara za svoj uradak 'Dear Basketball' u kategoriji kratkog animiranog filma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44

- Vi ste moja inspiracija - poručio je Kobe nakon trijumfa na dodjeli Oscara svojoj supruzi Vanessi i svojim trima kćerima.

Kobe je kao izvršni producent filma dobio Oscara iz ruku zvijezde 'Ratova zvijezda' Marka Hamilla. Bio je to za bivšeg igrača Los Angeles Lakersa poseban trenutak.

90th Academy Awards - Oscars Governors Ball - Hollywood

Kobe Bryant je pet puta bio NBA prvak, dvaput je osvojio olimpijsko zlato, a sad se dokazao i kao majstor u filmskoj indsutriji.

Sam film snimljen je po pismu koje je Bryant napisao i objavio 2015. godine, kada je najavio odlazak u košarkašku mirovinu. Traje šest minuta. Kobe je, naravno, dobio zasluženi pljesak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića