Obavijesti

Sport

Komentari 37

Navijači oduševljeni, ali Allegri mu poručio: Prevelikodušan si

Navijači oduševljeni, ali Allegri mu poručio: Prevelikodušan si
2

Juventus je sinoć nastavio nizati utakmice bez poraza u Serie A, a postavio je i novi rekord u utakmicama bez primljenog gola. Nakon utakmice Allegri je imao savjet za Mandžu

VIDEO

'Stara dama' za prvenstveni poraz ne zna već 19 utakmica, a u posljednjih 10 nisu primili ni gola. Seriju su nastavili sinoć protiv Sassuola, a jedini gol zabio je Paulo Dybala. No zvijezda večeri bio je Gigi Buffon koji je postavio klupski rekord po broju minuta bez primljenog gola te se približio na samo četiri minute do apsolutnog rekorda Serie A.

Mario Mandžukić igrao je do 89. minute kada je izašao iz igre zbog lakše ozljede. No trener je ubrzo umirio navijače.

- Dobro je, nije ozlijeđen, samo je iscrpljen - rekao je Allegri.

Da nije ozlijeđen vidjelo se nakon utakmice kada je Mario pobjedu proslavio sa suigračima, a posebno je srdačan bio njegov zagrljaj s legendom svjetskog nogometa i jučerašnjim slavljenikom Buffonom.

Mandžo nije zabio, no ponovno je oduševljavao navijače svojom borbenošću, pomaganjem veznom redu, vraćanjem u obranu... Najbolji pokazatelj koliko se Mandžo daje za momčad potez je koji vjerojatno niti jedna devetka na svijetu neće napraviti. U jednom trenutku pred kraj utakmice Buffon je obranio jednu loptu, a Mandžo je dotrčao sa sredine terena i spasio da lopta ne ode u aut. Za to je nagrađe ovacijama. 

Navijači ga zbog takvog stila igre obožavaju, ali njegov sadašnji trener očito nije veliki ljubitelj toga.

- On je previše velikodušan i uistinu ga ima po cijelom terenu, ali to znači da nekad nije pravi tamo gdje bi trebao biti, pred golom protivnika. On treba bolje to balansirati tako da može biti prisebniji pred golom protivnika kada se nađe u šansi - kritizirao je Allegri hrvatskog napadača.

Juventusov trener komentirao je i Buffonov lov na rekord. Da bi skinuo Rossijev rekord od 929 minuta bez primljenog gola morat će izdržati četiri minute u derbiju s Torinom iduće nedjelje.

- Gigi zaslužuje taj rekord, naravno treba izdržati još četiri minute u derbiju. Bilo bi divno kada bi se utakmica tada prekinula da dobije zasluženi pljesak.

Paulo Dybala zabio je prekrasan gol vrijedan tri boda.

- Morao sam brzo nešto napraviti jer nisam kontrolirao loptu dobro, ali ispalo je jako dobro. Je li to moj najbolji gol? Ne, zabio sam vrlo sličan dok sam igrao za Palermo. Ovo su vrlo teške utakmice, još ih je devet ostalo do kraja i mi ih moramo dobiti kako god znamo, bilo 1-0 ili 10-0 - zaključio je Dybala..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.