Obavijesti

Sport

Komentari 10

Bugarsko čudo iz 'divlje šume' na Dinamo juriša s tri trofeja

Bugarsko čudo iz 'divlje šume' na Dinamo juriša s tri trofeja
1

Ludogorec je momčad koja je u tri godine stigla od treće lige do naslova prvaka Bugarske. U samo tri posljednja mjeseca osvojili su kup, prvenstvo i superkup

VIDEO

Do nedavno niste ni čuli za Ludogorec? Nije ni čudo, klub je do prije dvije sezone igrao treću bugarsku ligu. A onda je krenuo strašni uspon kluba iz  pokrajine Luda gora. Klub je preuzeo bogati Kiril Domušijev i treneru Ivajlu Petevu kupio koga god je poželio. Rezultat? U posljednja tri mjeseca Ludogorec je osvojio prvenstvo, kup, a onda uvjerljivo i superkup. Momčad je iskusna, poletna i nikako neće biti lagan zalogaj za hrvatskog prvaka.

- Cilj je da se klub ustali u europskim natjecanjima. Zato smo i doveli nekoliko iskusnih igrača koji se znaju nositi s pritiskom velikih utakmica. Ovo je dugoročni projekt, nećemo stati na ovome - rekao je trener bugarskog prvaka kojeg ne brine Dinamovo veće iskustvo u Europi.

Ovo nam je povijesna prilika i vjerujem da ćemo proći Dinamo - kaže najbolji strijelac Ludogoreca Emil Gargorov.

U momčadi je i jedan bivši igrač Dinama od kojeg očekuju sve informacije o 'modrim' nogometašima. Franck Manga Diddy Guela bio je prvo ovogodišnje pojačanje Ludogoreca te je igrač koji bi svojom brzinom mogao raditi velike probleme Dinamovim braničima.

- Igrači su jako nestrpljivi, želimo se u Europi pokazati u pravom svjetlu. U prvoj utakmici važno je doći do rezultata koji će nam u uzvratu pomoći da izbacimo Dinamo - kaže Petev.

Najopasniji igrači su svakako Marcelinho, Stojanov, Gargorov te Ivanov, a prava je sreća za Dinamo što nisu uspjeli na vrijeme registrirati novog napadača Paulinha. Prema mišljenju skauta Dinamo obrana im je daleko najslabiji dio momčadi. Igrat će u identičnoj formaciji kao i Dinamo (4-2-3-1), a na obnovljenu Ludogorets Arenu će se natiskati oko 8000 navijača. 

Očekivana postava Ludogoreca

  • Čvorović - Minev, Moti, Barhe, Caicara - Diakov, Genčev - Marcelinho, Stojanov, Ivanov - Gargorov
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom