Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bulose, blago si ga tebi: Novi hajdukovac uživa u luksuzu...

Bulose, blago si ga tebi: Novi hajdukovac uživa u luksuzu...
1

Njegova zaručnica Solange Casis Murguia na Instagramu je objavila video s kadrovima njihovog novog doma. U kojem luksuz izvire iz svakog kadra

U završnici prijelaznog roka Hajduk je svoju napadačku konkurenciju proširio dovođenjem Ivana Bulosa. Peruanac hrvatskih korijena (baka iz Rijeke, nap a.) još uvijek čeka na debi u splitskom klubu, ali sudeći prema najnovijim kadrovima na društvenim mrežama, lijepo se udomaćio u Splitu.

Pokretanje videa ...

Naime, njegova zaručnica Solange Casis Murguia na Instagramu je objavila video s kadrovima njihovog novog doma. U kojem luksuz izvire iz svakog kadra. Posebno su prekrasni kadrovi s pogledom na Jadransko more.

Stan je smješten u istočnom dijelu Splita, objektu Bel Etage na Duilovu, gdje je vrijednost cijelog stambenog objekta 20 milijuna eura. Na devet etaža izgrađen je 41 stan s prosječnom površinom od 121 kvadratnog metra (najmanji 90, najveći 200), a prosječna je cijena kvadrata 3500 eura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New home! Nuevos comienzos y mas unidos que nunca🖤🇭🇷

A post shared by SOLANGE CASIS MURGUIA (@solangecasis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Before anything else, Find yourself Be yourself & 🖤 yourself

A post shared by SOLANGE CASIS MURGUIA (@solangecasis) on

Kamo sreće kada bi Bulos pružao partije na Poljudu na razini na kakvoj je njegov novi dom. U svakom slučaju to neće biti u nedjelju kada na Poljud stiže Inter jer je Hajdukov trener Burić pripomenuo da se s bivšim kapetanom U-20 reprezentacije još mora malo pričekati. 

Bulos za Bullse

Inače, Bulos s 19 godina prvi je put otišao iz Perua, iz Sporting Cristala. Belgijski Standard platio je za njega 160.000 dolara. No, ondje je na prvom treningu nakon ulaska u prvu momčad slomio petu metatarzalnu kost na treningu. Dok nije mogao igrati, naručio si je učitelja i savladao francuski jezik.

No, žurio je s oporavkom kako bi nastupio na prvenstvu Južne Amerike, pa je ozljedu koja se liječi sedam mjeseci ubrzao na četiri mjeseca. I zeznuo se. Opet se ozlijedio, jer je pretjerao s treninzima.

 

Nakon što se oporavio, ubrzo mu je napukao kralježak. Novih šest mjeseci pauze. Nakon tri godine više liječenja nego igranja u Standardu i St. Truidenu, u ljeto 2015. vratio se kući i potpisao za Municipal.

U Municipalu se vratio u život, pa otišao u čileanski O'Higgins, da bi u zimi 2017. potpisao za Boavistu. Tržišna mu je vrijednost 350.000 eura. Više od njega vrijede i Kalik, Jurić, Tahiraj... Privatno je veliki NBA fan i navijač Chicago Bullsa.