Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bulose, blago si ga tebi: Novi hajdukovac uživa u luksuzu...

Bulose, blago si ga tebi: Novi hajdukovac uživa u luksuzu...
1

Njegova zaručnica Solange Casis Murguia na Instagramu je objavila video s kadrovima njihovog novog doma. U kojem luksuz izvire iz svakog kadra

VIDEO

U završnici prijelaznog roka Hajduk je svoju napadačku konkurenciju proširio dovođenjem Ivana Bulosa. Peruanac hrvatskih korijena (baka iz Rijeke, nap a.) još uvijek čeka na debi u splitskom klubu, ali sudeći prema najnovijim kadrovima na društvenim mrežama, lijepo se udomaćio u Splitu.

Pokretanje videa...

06:12

Naime, njegova zaručnica Solange Casis Murguia na Instagramu je objavila video s kadrovima njihovog novog doma. U kojem luksuz izvire iz svakog kadra. Posebno su prekrasni kadrovi s pogledom na Jadransko more.

Stan je smješten u istočnom dijelu Splita, objektu Bel Etage na Duilovu, gdje je vrijednost cijelog stambenog objekta 20 milijuna eura. Na devet etaža izgrađen je 41 stan s prosječnom površinom od 121 kvadratnog metra (najmanji 90, najveći 200), a prosječna je cijena kvadrata 3500 eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New home! Nuevos comienzos y mas unidos que nunca🖤🇭🇷

A post shared by SOLANGE CASIS MURGUIA (@solangecasis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Before anything else, Find yourself Be yourself & 🖤 yourself

A post shared by SOLANGE CASIS MURGUIA (@solangecasis) on

Kamo sreće kada bi Bulos pružao partije na Poljudu na razini na kakvoj je njegov novi dom. U svakom slučaju to neće biti u nedjelju kada na Poljud stiže Inter jer je Hajdukov trener Burić pripomenuo da se s bivšim kapetanom U-20 reprezentacije još mora malo pričekati. 

Bulos za Bullse

Inače, Bulos s 19 godina prvi je put otišao iz Perua, iz Sporting Cristala. Belgijski Standard platio je za njega 160.000 dolara. No, ondje je na prvom treningu nakon ulaska u prvu momčad slomio petu metatarzalnu kost na treningu. Dok nije mogao igrati, naručio si je učitelja i savladao francuski jezik.

No, žurio je s oporavkom kako bi nastupio na prvenstvu Južne Amerike, pa je ozljedu koja se liječi sedam mjeseci ubrzao na četiri mjeseca. I zeznuo se. Opet se ozlijedio, jer je pretjerao s treninzima.

 

Nakon što se oporavio, ubrzo mu je napukao kralježak. Novih šest mjeseci pauze. Nakon tri godine više liječenja nego igranja u Standardu i St. Truidenu, u ljeto 2015. vratio se kući i potpisao za Municipal.

U Municipalu se vratio u život, pa otišao u čileanski O'Higgins, da bi u zimi 2017. potpisao za Boavistu. Tržišna mu je vrijednost 350.000 eura. Više od njega vrijede i Kalik, Jurić, Tahiraj... Privatno je veliki NBA fan i navijač Chicago Bullsa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener