Obavijesti

Sport

Komentari 121

Burić: Mijenjao bih sve igrače; Kopić: Eh, da još paze što jedu

Burić: Mijenjao bih sve igrače; Kopić: Eh, da još paze što jedu
3

I dok je Burić na kraju bio zadovoljan remijem, trener Slaven Belupa svoje je igrače 'opleo' zbog (ne)sportskog života, prehrane, masnog tkiva u tijelu, samopromocije

VIDEO

Danas smo vidjeli dva različita poluvremena. Iznenadilo me prvo, da sam mogao, promijenio bih svih 11 igrača. U drugom poluvremenu mi se ipak svidio Hajduk, rekao je Damir Burić nakon novog remija u HNL-u.

Od 12 mogućih Hajduk je u četiri utakmice osvoji svega tri boda. Posljednji u nizu došao je nakon 2-2 sa Slaven Belupom na Poljudu.

- Mi smo pravo lice pokazivali u Europi, ali ne i u utakmicama nakon toga. Nije to samo naš problem nego svih momčadi koje igraju u Europi osim onih najvećih koje imaju po dvije momčadi pa kombiniraju. Večeras je Jefferson pogriješio isključivo zato jer je bio umoran. Meni je važno da su moji momci pokazali želju, da su htjeli i pokušali okrenuti rezultat. Na kraju moram biti zadovoljan s ovih 2-2.

Od početka sezone Šolta je imao dosta strpljenja s Malokuom i ovaj lijepi gol sigurno je i njegova satisfakcija.

- Elvir je odradio sve treninge na visokom nivou. Trebao je igrati dvije cijele utakmice, ali nije imao sreće, zaradio je virozu i udarac u mišić. On je jako blizu momčadi i to je produkt njegova kvalitetnog rada i odnosa na treningu i utakmicama jer svaki put da  svoj doprinos. Što reći o golu, fenomenalno. Osjetio je golmana i lijepo potkopao loptu. Izvanredan gol.

Europski protivnik Stromsgodset slavio je u norveškom prvenstvu 6-0.

- Ničega me i nikoga nije strah. Imam samo respekt, oni imaju kvalitetu, ali kad smo mi odmorni i posloženi, onda možemo igrati sa svima.

Ivo Čagalj/Pixsell

Trener Slaven Belupa Željko Kopić bio je ljut na svoje igrače. Ne toliko zbog prosute pobjede, koliko zbog (ne)sportskog života.

- Moram paziti što ću reći, da ne bi opet ispao bahat, ali ću riskirati i kazati. Da smo bili ozbiljna momčad završila bi ova utakmica i s više od dva razlike za nas. Imali smo puno novih igrača, nismo uigrani, a neki nisu ni shvatili da u ozbiljnom nogometu nema mjesta samopromociji. Nisam ljutit zbog prosute prednosti, ja sam ljut kada vidim što se i koliko jede, koliko se odmara, koliko pojedini igrači imaju masnog tkiva, a kad to i oni shvate, onda će ovakve utakmice pobjeđivati, a ne prosipati bodove.

Goran Milović ljut je zbog ulaska u utakmicu.

- Ušli smo u utakmicu katastrofalno, ispod svake razine i rezultat toga su dva jeftina gola. Na kraju smo se uspjeli izvući, ali smo izgubili dva boda za što nam Europa ne može biti opravdanje.

Ivo Čagalj/Pixsell

Opet je zabio gol.

- Da, ali primio sam dva. Moj posao je obrana, a ne napad. 

U četiri kola 'bili' još ne znaju za pobjedu, dok Belupo pak nikad još u prvenstvu nije pobijedio Hajduk na Poljudu.

- Alarm je upaljen, loše smo startali, a samo kroz prvenstvo možemo izboriti Europu. Ako želimo još jedno lijepo europsko ljeto, moramo hitno početi skupljati bodove, pogotovo što dolaze gostovanja kod Lokomotive i Rijeke - zaključio je kapetan Milović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...