Obavijesti

Sport

Komentari 56

Čačić ga nije volio: Muči me što nikad ne igram svih 90 minuta!

Čačić ga nije volio: Muči me što nikad ne igram svih 90 minuta!
2

Andrej Kramarić odigrao je 26. utakmicu za Hrvatsku u Kijevu, a niti jednom nije bio na terenu svih 90 minuta. Ovaj put izašao je u 88...

VIDEO

24sata: Kako gledate na pobjedu u Kijevu nakon prospavane noći?

- Nisam baš nešto spavao, ali bit će vremena i za odmor. Prezadovoljan sam kako je sve završilo. Velika pobjeda, a na kraju smo se znali i proveseliti. Konačno smo bili pravi, odigrali na visokoj razini i zasluženo stigli do dodatnih kvalifikacija. Ali ništa još nije gotovo, tek smo na pola puta.

24sata: Kakav je bio dogovor u svlačionici?

Igrali smo strpljivo, čekali smo, Ukrajina se morala otvoriti. Čekali smo šanse, a ja sam ih uspio iskoristiti. Narod u Hrvatskoj se večeras veseli. Ovo je put kojim moramo ići. Nadamo se da ćemo ići povijesnim stopama, onako kako se bori Hrvatska.

24sata: Kakav je jutro nakon utakmice pogled u vatrenu budućnost?

- Nema tu velike priče, sad se svi moramo još bolje spremiti, u formi dočekati dodatne kvalifikacije i plasirati se na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Kažem, odigrali smo pravu utakmicu, podigli smo samopouzdanje i sad u dobrom stanju dočekujemo taj baraž.

24sata: Zlatko Dalić još nije potvrđen za izbornika, kako vi gledate na tu situaciju?

- Ne zamaram se time, svejedno mi je tko je izbornik jer svi mi igramo za Hrvatsku, ne razmišljamo o tome tko je tko nas vodi. Ovu smo utakmicu s Dalićem odradili kvalitetno, ali vidjet ćemo što će biti u budućnosti. To ne ovisi o nama, niti se igrači miješaju.

24sata: Što je Dalić donio reprezentaciji?

- Puno smo pričali, razgovarao je sa svim igračima i svima je bilo jasno što treba raditi. Plan smo ispunili i zbog toga smo slavili u Ukrajini. Moje obveze? Jasno sam dobio do znanja da u defenzivi moram pratiti njihova lijevog beka Matvijenka, da mu ne smijem dopustiti da se ubacuje iz drugog plana. I time sam se prvo bavio ja, kasnije Mandžo. Mislim da smo obojica to odradili kako treba.

24sata: Koga biste htjeli u dodatnim kvalifikacijama?

- Ne, nemojte me to pitati. Ne razmišljam na taj način, samo bih htio da odigramo na isti način kao drugo poluvrijeme u Kijevu. I da sve ovisi o nama. Svejedno tko će biti na drugoj strani, mi moramo biti pravi. Ova Hrvatska ima kvalitetu, moramo se plasirati u Rusiju bez obzira na protivnika.

24sata: Ovo vam je bila 26. utakmica za reprezentaciju, a još niti jednu niste odigrali od prve do zadnje minute. Kako to komentirate?

- Neću reći da me to ne žalosti, iskreno, znao sam za taj podatak. Želim igrati što više, želim pomagati ovoj reprezentaciji. Uvijek vjerujem u sebe, mislim da ovoj momčadi mogu dati puno više. Evo, ovo je bila moja reprezentativna utakmica karijere, naravno da sam se danas probudio u nešto drugačijem raspoloženju. Ma presretan sam, ali sad ne smijem stati, trebam za Hrvatsku zabijati i dalje. Kažem, sad se osjećam odlično, imam samopouzdanja, konačno sam bio i čovjek odluke u reprezentaciji. To je čudesan osjećaj.

24sata: Što je nakon svega prava Hrvatska? Ono što smo gledali u posljednje vrijeme ili ono iz drugog poluvremena u Kijevu?

- Ovo u Kijevu je prava Hrvatska. Ne znam, nitko od nas ne zna što se to dogodilo protiv Finske, zašto smo se tako povukli i primili taj gol. Sad smo pokazali svoje pravo lice, svima dokazali da možemo pobjeđivati i pod pritiskom. Kažem, ništa još nije gotovo, mi moramo i u dodatnim kvalifikacijama biti pravi. I otići u Rusiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome