Obavijesti

Sport

Komentari 33

Čačić: Isprobat ćemo Mandžu i Kalinića u napadu protiv Rusa

Čačić: Isprobat ćemo Mandžu i Kalinića u napadu protiv Rusa
13

Hrvatska nogometna reprezentacija u dobrom se raspoloženju okupila u Zagrebu pred gostovanje u Rusiji. Riječani sanjaju naslov prvaka, Milovića veseli prvi poziv

VIDEO

Ova će mi utakmica dati jasnu viziju kako trebamo igrati. Želim vidjeti kako će reagirati Badelj bez Rakitića i Modrića. Poznajem ga jako dobro, trenirao sam ga u Dinamu i znam koliko može. Uostalom, igra u sjajnoj formi, Fiorentina je prva u Italiji, rekao nam je hrvatski izbornik Ante Čačić na okupljanju "vatrenih" u Zagrebu uoči prijateljske utakmice kod Rusije (17. studenog).

Otkrio je Čačić da će Hrvatska nakon dugo vremena zaigrati s dvije klasične špice. Bit će to talijanski dvojac Mandžo - Kalinić. U veznom redu zaigrat će, osim Badelja, i Brozović te Močinić.

- Napadače želim isprobati jer za Europsko prvenstvo moramo pripremiti dvije varijante. Bit će to prilika i za igrače koji su dosad manje igrali - objasnio je Čačić i na pitanje o odabiru kampa rekao kako HNS ima u vidu tri varijante, ali će odabir pasti tek nakon ždrijeba u Parizu 12. prosinca.

- Nastavak priprema? Ne bježim od jakih utakmica, one daju više odgovora od laganih. Bude li laganih utakmica, one će biti neposredno uoči samog početka natjecanja - dodao je izbornik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pivarić: Uvijek sam se divio Cro Copu

Mandžo nije bio dostupan za komentar, prošao je pokraj novinara nakon što se poljubio s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom. Htjeli smo ga priupitati za komentar o umirovljenju Mirka Filipovića, čiji je veliki ljubitelj. No zato smo na isto pitanje dobili odgovor od Josipa Pivarića:

- Obožavao sam gledati Mirka, pogotovo kad je bio u usponu. Ima već dosta godina pa je njegova odluka razumljiva. Uvijek sam mu se divio. Čuo sam od brojnih ljudi da je nevjerojatan profesionalac kakvog se rijetko viđa.

Lešković: Osjećamo da možemo biti prvaci

Marko Lešković jedan je od trojice Riječana među "kockastima" uz golmana Ivana Vargića i veznjaka Ivana Močinića. Kvarnerski bijeli na vrhu su HNL-a s četiri boda prednosti pred Dinamom.

- Želimo što duže tu ostati. Naslov? Ne pričamo o njemu, ali svi osjećamo da možemo biti prvaci. Cijeli klub, građ i mi igrači to želimo - rekao nam je Lešković.

Milović: Nadam se debiju u Rusiji

Kapetan Hajduka Goran Milović prvi je put stigao na okupljanje reprezentacije u zagrebački hotel As. Dovezao se bijelim Mercedesom, trebalo je i naći hotel.

- Malo sam koristio navigaciju, malo mi je Kalinić pomogao jer je već prije bio tu. Jako sam uzbuđen, s 26 godina prvi sam put u reprezentaciji - rekao nam je Milović i dodao:

- Posebno se veselim upoznati neke igrače koje sam do jučer gledao samo na televiziji. Naravno da neke i poznajem iz HNL-a i Hajduka. Volio bih zaigrati koju minutu protiv Rusije.

Ćorluka stigao džipom vrijednim milijun kuna

Pronalazak hotela nije bio problem za starosjedioca Vedrana Ćorluku koji je stigao Mercedesovim džipom marke GL koji vrijedi, kako nam je objasnio jedan poznavatelj prilika, čak milijun kuna.

Goran Stanzl/PIXSELL

Reprezentacija će prvi trening odraditi danas (ponedjeljak) na Maksimiru od 17:30.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka