Obavijesti

Sport

Komentari 131

Ante Čačić nakon porcije: Ovo je bilo naše najbolje izdanje

Ante Čačić nakon porcije: Ovo je bilo naše najbolje izdanje
5

Ne mogu se oteti dojmu da je ovo bilo najbolje izdanje Dinama u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Porto je bolja momčad, ali dobro smo se držali, rekao je Dinamov trener...

VIDEO

Dinamov trener Ante Čačić nakon utakmice pred kamerama HRT-a nije bio previše utučen. Dinamo je u 5. kolu dobio novu "porciju", no Čačić je zadovoljan. 

- Teško mi je nakon 3-0 nešto suvislo reći. Ali ne mogu se oteti dojmu da je ovo bilo najbolje izdanje Dinama u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Porto je bolja momčad, ali dobro smo se držali, pogotovo kod 1-0 za njih. Bili smo dobri u fazi obrane, dobro smo izlazili, bili smo opasni. Ali eto, falio nam je taj gol - rekao je Dinamov trener. 

Sammir je bio među najboljima. Imao je šansu za vodeći gol, ali ispriječila se stativa.

- Ona Sammirova šansa... Trebalo nam je sreće. Imao je i Beqiraj dvije dobre šanse. Imali smo prilike, nismo ih iskoristili, ali vidi se da momčad raste iz utakmice u utakmicu. Nažalost, ostalo nam je još samo jedno kolo. Nadam se da ćemo u zadnjem kolu biti najbolji i popraviti statistiku protiv Dinama iz Kijeva - rekao je Čačić i objasnio zašto je izvadio Sammira, a uveo Antu Puljića.

- Sammir je imao problema s tetivom, pao je u ritmu. Zato sam uveo Puljića i promijenio formaciju u 5-3-2. Sammir je igrao dobro, ali morao sam ga mijenjati.

Sammir: Lopta nije htjela u gol

- Pucao sam, gađao drugi kut i pogodio, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Imali smo poslije još nekoliko prilika, no niti to nismo pretvorili u golove, a Porto je predobra momčad da to ne bi znali kazniti - rekao je Sammir nakon utakmice.

Slično je razmišljao i Fatos Beqiraj: 

- Baš nam ništa neće ući... Što reći? Čak i kada smo savladali golmana, onda se pojavi stativa ili neki drugi igrač izbije s crte. Jednostavno nije lopta htjela u gol, a oni su zabijali svoje prilike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0:  Fruk uputio upozorenje 'modrima'! Zatresla se stativa
FINALE KUPA UŽIVO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0: Fruk uputio upozorenje 'modrima'! Zatresla se stativa

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi