Obavijesti

Sport

Komentari 92

Čačić: Nismo gubili glavu pa sam zbog toga zadovoljan...

Čačić: Nismo gubili glavu pa sam zbog toga zadovoljan...
1

"Moramo biti iskreni, očito se radi o razlici u kvaliteti na pojedinim pozicijama. Domaćin je zasluženo pobijedio. Nismo očekivali tako rani gol, koji nas je porušio"

VIDEO

Nakon novog poraza u Ligi prvaka od Dinamo Kijeva pred kamere HRT-a nakon utakmice izašli su Dinamov trener Ante Čačić te Duje Čop.

- Domaćin je zasluženo pobijedio. Nismo očekivali tako rani gol, koji nas je porušio. Planirali smo igrati sa što više igrača u sredini terena, u što višem bloku, no napravili smo grešku. Nakon gola smo uspostavili korektnu igru. U drugom poluvremenu momčad nije potonula i dalje smo hvatali rezultat - rekao je Čačić i dodao:

- Moramo biti iskreni, očito se radi o razlici u kvaliteti na pojedinim pozicijama.

Kelava je drugu europsku utakmicu zaredom loše reagirao. Ovaj put je uvelike doprinjeo drugom golu Kijevljana.

- Potencira se igra Kelave, ali on je ljevak, a ne dešnjak. Kao igrač nije plemenit na igri s nogom. Ne bi svaljivao krivnju na njega, lopta nije ni trebala njemu doći. Nismo uz aut-liniju dobro reagirali - izjavio je Čačić i nastavio:

- U nastavku nam nisu dali puno prostora. Nismo nakon njihovog vodstva gubili glavu, zbog toga sam zadovoljan.

Nakon dva kola Dinamo je bez boda i gol, a slijedi još teži ispit protiv PSG-a na Maksimiru.

- Svaka utakmica je neka nova priča, greške ćemo svesti na minimum. Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu i naravno da nikada nije ugodno izgubiti, no možemo si pogledati u oči nakon ovakvog poraza.

Dinamo je u posljednje tri utakmice protiv Rijeke, Hajduka pa sad i Dinamo Kijeva primio rane golove.

- Stvarno ne znam što nam se događa, ne ulazimo u utakmice koncentrirani. Poremetio nas je prvi gol pa je tad sve palo u vodu. Da smo izdržali 10 minuta bez gola bolje bismo se nosili. Učimo na greškama da nam se isto ne ponovi - izjavio je za kraj napadač Duje Čop, koji je umalo kaznio grešku golmana Šovkovskog.

Josip Šimunić nije krio nezadovoljstvo.

- Glupo smo dobili gol na samom početku i to drugu utakmicu zaredom. Nažalost, danas se nismo uspjeli vratiti u utakmicu. Imali smo svoje prilike, mogli izjednačiti, a onda smo dobili još jedan neoprezan gol. Što se tiče nastavka, dominirali smo i imali šanse, ali imali su i oni. Uglavnom, čestitam njima na pobjedi, a mi se okrećemo utakmicama pred nama - rekao je Jose, a mladi Mateo Kovačić, koji je još jednom dobro odigrao je dodao:

- Radije bih da sam bio najgori, a da smo uzeli nešto. Osjećali smo da možemo, mogli smo igrati s njima i to smo pokazali, ali jednostavno su kažnjavali naše pogreške.

Kranjčar: Vidi se napredak u Dinamovoj igri

Niko Kranjčar sastao se sa svojim bivšim klubom na suprotnim stranama, a protiv voljenog kluba odigrao je prvo poluvrijeme.

- Odlično smo otvorili utakmicu ranim golom što nam je pomoglo. Gosti su dobro čuvali loptu, no zasluženo smo pobijedili. Vidi se napredak u Dinamovoj igri - rekao je Kranjčar i dodao:

- Znali smo da sa svojim tempom i agresijom možemo puno napraviti. Na njihovu žalost oni nisu bili konkretni. U drugom poluvremenu smo čuvali 2-0 i igrali na kontre i stvarali šanse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"