Obavijesti

Sport

Komentari 47

Čačić: Srce i velika želja neće nam biti dovoljni u Ligi prvaka

Čačić: Srce i velika želja neće nam biti dovoljni u Ligi prvaka
1

Užitak je na ovakav način ući u Ligu prvaka. Istina, Ludogorec je bio malo 'knap', ali sve ostalo je bilo impresivno, rekao je Dinamov trener na konferenciji za novinare...

VIDEO

Ante Čačić održao je konferenciju za novinare dan nakon ždrijeba za Ligu prvaka. Subotnja utakmica s Lokomotivom pala je u drugi plan. "Modri" su u skupini Lige prvaka izvukli Porto, Dinamo Kijev i PSG.

- Užitak je na ovakav način ući u Ligu prvaka. Istina, Ludogorec je bio malo na "knap", ali sve ostalo je bilo impresivno - počeo je Dinamov trener.

- Moramo popraviti dojam od prošle godine. Ali, neće biti lako. Svjestan sam da je Liga prvaka i nogomet koji se tamo igra drugi svijet u odnosu na HNL. Znam i da će mediji omalovažavati sva tri naša protivnika i reći da su "male bebe" - nastavio je Čačić.

- Vjerujem u svoju momčad i nikome neće biti lako protiv nas. No svjestan sam da nam srce i želja na ovakvom nivou neće biti dovoljni. Dat ćemo sve od sebe - rekao je Čačić.

- Kada sam došao rekao sam da nam je cilj prezimiti u Europi. Nisam to obećao, ali i dalje tome težim, iako smo najslabija momčad u skupini.

O izbacivanju Leke i Pokrivača...

Kopate mi po rani. Kad sam došao u Dinamo rekao sam da ću učiniti sve kako bi klub bio bolji te da nećemo ovisiti o nijednom igraču. Što se tiče njih dvojice, nisu napravili nikakav gaf, ali nisu pokazali da su gladni i željni i preko toga ne mogu prijeći. Dok sam ja trener, oni neće biti u prvoj momčadi, rekao je Čačić.

O Šimuniću...

On je sjajan. Uz Badelja je bio naš najbolji igrač. Kvalitetan igrač i čovjek koji jako puno ulaže u sebe. Ovako igrati u "jeseni karijere" zaslužuje golemo poštovanje, kaže Čačić.

O Lokomotivi...

Sutra nas čeka naša zbilja. Lokomotiva i HNL. Siguran sam da će igrači Lokomotive biti "nabrijani" i željni dokazivanja da mogu igrati u Dinamu. Utakmice u prvenstvu bitne su nam da održimo atmosferu i naravno, da osvojimo prvenstvo i osiguramo Europu. Respektiramo svakoga, pa tako i Lokomotivu. Očekujem utakmicu s puno golova, dodao je Čačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...