Obavijesti

Sport

Komentari 133

Čačić za Ruse pozvao Milovića i Antolića, Modrić je na poštedi

Čačić za Ruse pozvao Milovića i Antolića, Modrić je na poštedi
1

Izbornik Hrvatske Ante Čačić objavio je popis 20 igrača za prijateljsku utakmicu kod Rusije u Krasnodaru 17. studenoga. Nekoliko je iznenađenja, nema Luke Modrića

VIDEO

Kapetan Hajduka Goran Milović novo je ime u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Stoper "bilih" jedan je od 20 igrača na koje izbornik Ante Čačić računa za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Rusije 17. studenog u Krasnodaru.

Među A-selekcijom "kockastih" za utakmicu protiv domaćina sljedećeg Mundijala neće biti dvojca iz Real Madrida. Luka Modrić dobio je poštedu, dok će Mateo Kovačić biti na raspolaganju izborniku U-21 reprezentacije Nenadu Gračanu za kvalifikacijski ogled za Euro 2017. protiv Španjolske istoga dana na Rujevici, kao i Marko Pjaca.

- Luka je u stalnom ritmu, imao je određenih problema s ozljedama i odlučio sam se u toj utakmici dati veću minutažu drugim igračima sredine terena - objasnio je Čačić, a prenosi HNS.

U kadru je, nakon više od godinu dana i utakmice protiv Azerbajdžana u Osijeku (6-0), i kapetan Dinama Domagoj Antolić., a od igrača iz HNL-a još su tu i Josip Pivarić, također član "modrih", te Marko Lešković, igrač Rijeke uz dvojac rezervnih golmana Kalinić (Hajduk) - Vargić (Rijeka).

Bez obzira na dosta promjena u odnosu na završnicu kvalifikacija, bit će to sastav koji će s pravom jurišati na pobjedu u Krasnodaru. Čačić već želi isprobati neke kombinacije za Euro u Francuskoj.

- Ova nam je utakmica ujedno i početak priprema za Europsko prvenstvo iduće godine. Sučelit će se dvije momčadi koje su izborile izravan plasman, što dovoljno govori o kvaliteti susreta koji će dati dosta odgovora na neka otvorena pitanja - poručio je Čačić.

Popis reprezentativaca za Rusiju:

  • golmani: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)
  • obrambeni igrači: Darijo Srna (Šahtar), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Josip Pivarić (Dinamo), Marko Lešković (Rijeka), Goran Milović (Hajduk)
  • vezni igrači: Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Domagoj Antolić (Dinamo)
  • napadači: Ivica Olić (HSV), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Leicester City)

Milović: Priznanje za cijelu momčad Hajduka

- Ovaj poziv doživljavam kao priznanje za svoje igre, ali i kao priznanje za učinak mojih suigrača, cijele momčadi Hajduka koja je odigrala 775 minuta bez primljenog gola - rekao je Milović za službene stranice Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju